Converse classic ctp infant hat bodysuit bootie set 3pk 0-6 m - 30% sleva

-30%
Converse classic ctp infant hat bodysuit bootie set 3pk 0-6 m
419 599 677
419,- Kč

Původní cena: 599,- Kč


Hodnocení:


Converse classic ctp infant hat bodysuit bootie set 3pk 0-6 m z kategorie oblečení a móda, oblečení, oblečení vcelku, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu D-Sport a budete spokojení s dodaným Converse classic ctp infant hat bodysuit bootie set 3pk 0-6 m .

Zlevněné zboží

Dětský set pro miminka od značky Converse obsahuje body, čepičku a ponožky. Tento set je určen pro novorozence a malé děti a je ideální jako dárek pro novopečené rodiče.Body jsou vyrobeny z měkkého a prodyšného bavlněného materiálu, což zajistí pohodlí pro dítě během celého dne. Mají praktické zapínání na knoflíky v oblasti ramen a na spodní části těla, což usnadňuje oblékání a svlékání. Na hrudníku je umístěn velký kruhový motiv s logem Converse, což dodává bodům sportovní a moderní vzhled.Čepička je vyrobena z měkkého a teplého materiálu, kte...rý zajistí ochranu hlavičky dítěte před chladem. Na čepičce je také umístěno logo Converse.Ponožky jsou vyrobeny z měkkého a prodyšného bavlněného materiálu a mají pohodlný elastický lem, který zajišťuje, aby ponožky zůstaly na noze dítěte.Tento set je dodáván v praktické krabičce a je skvělým dárkem pro novopečené rodiče. Je vhodný pro každodenní nošení a dodává dítěti sportovní a moderní vzhled.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 0-6 M
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

999,- Kč
609,- Kč
Detail
799,- Kč
469,- Kč
Detail

Černé krajkové body Pieces Sicca

Velikost S / černá / 88 % polyamid, 12 % elastan / Pro ženy / Pieces
1 199,- Kč
591,- Kč
Detail

Nike 6-12 m

Velikost 6-12 M / Béžová / Nike
749,- Kč
529,- Kč
Detail

Černé dámské stahující body s krajkou Marks & Spencer Secret Support™

Velikost M / černá / Vnější část - 82 % bavlna, 13 % elastan, 5 % polyamid; podšívka klínu - 100 % bavlna / Pro ženy / Marks & spencer
899,- Kč
Detail

Šedé dámské body Diesel

Velikost M / šedá / 95 % bavlna, 5 % elastan / Pro ženy / Diesel
999,- Kč
463,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Converse classic ctp infant hat bodysuit bootie set 3pk 0-6 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, oblečení vcelku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Converse classic ctp infant hat bodysuit bootie set 3pk 0-6 m
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

419,- Kč