Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Liška Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail

Prasátko Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail
263,- Kč
Detail
263,- Kč
Detail

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Purifying Verbena

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Purifying Verbena

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Náhradní náplň do deodorantu HAAN Purifying Verbena z kategorie oblečení a móda, se slevou kupte přes Chci.cz.

ZootZískejte tento produkt se slevou z obchodu Zoot a budete spokojení s dodaným Náhradní náplň do deodorantu HAAN Purifying Verbena .

Detailní informace

Náhradní náplň do HAAN deodorantu.  Ve svěží vůni Purifying Verbena se mísí tóny citrusů, verbeny, koření a dřeva.Čisté složení obsahuje 93 % látek přírodního původu s prebiotiky, olejem ze šalvěje a xylitolem. Bez hliníku, parabenů a sody.Prebiotika jsou rozpustná přírodní vlákna obsahující bakterie, které udržují kožní mikrobiom ve správném poměru. Jak? Podporují množení prospěšných bakterií a zamezují šíření škodlivých – tím účinně zabraňují rozkládání potu a vzniku zápachu.Deodorant HAAN obsahují inovativní prebiotický koktejl Noni, kt...erý upravuje metabolismus kožní mikroflóry přeměnou lipidů na polysacharidy. Současně tak brání produkci zapáchajících molekul. Poskytuje spolehlivou celodenní ochranu s respektem k vaší pokožce.Inovativní design deodorantu je navržen k opětovnému doplnění náhradními náplněmi.Deodorant nebo antiperspirant?Deodoranty jsou navrženy tak, aby eliminovaly nepříjemný zápach. Narozdíl od antiperspirantů s hliníkem, ale neblokují potní póry. Pocení je velmi důležitý proces – tělo se tak nejen ochlazuje, ale dochází i k odplavování toxinů, což posiluje náš imunitní systém. Proto není dobré potní póry ucpávat.Vhodné pro vegany.Proč si deodoranty HAAN zamilujete?93 % ingrediencí přírodního původu24hodinová ochrana před zápachempříjemně povzbuzující a svěží vůněpodporují rovnováhu kožního mikrobiomubez hliníku, parabenů a sodyprémiový design & udržitelný obalÚčinné složení:komplex ze šalvějového oleje – aktivní složka s dermo-čisticími vlastnostmi. Snižuje interakci bakterií a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu.tapioka – přírodní alternativa hliníku, dodává sametově hebký pocit. Účinně absorbuje vlhkost, aniž by zastavila přirozené pocení.xylitol – sladidlo rostlinného původu se silným antimikrobiálním a deodoračním účinkem. Zabraňuje ulpívání bakterií na pokožce.Kupte jednou, používejte navždyPomozte nám opustit za sebou spotřební kulturu jednorázových výrobků. Nakupujte produkty, které se dají opětovně naplnit, znovu použít a poté i recyklovat. Nakupujte produkty, kterých si budete moci vážit celý život.Záleží nám na planetěSložení:Voda, alkohol denat, triethylcitrát tapiokový škrob, glycerin, kaprylový/kaprinový triglycerid, steareth-21, steareth-2, dimethicone, cetylalkohol, parfém (vůně), akáciová senegalská guma, xanthanová guma, kaproyl/lauroyllaktyl sodný , Triclosan, Xylityl, Seskvikarprylát, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alkohol, Disodná sůl EDTA, Polymethylsilseskvioxan, Lysát kalusové kultury Morinda Citrifolia, Kyselina benzoová, Anhydroxylitol, Linalool, Kyselina sorbová, Limonene, Citral z Acidiladinaniol, Salageto, Geralcidinextraniol, Malinda .

Produkt je výrobek značky Haan ,distribuovaný s EAN kódem 5060669785941.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Haan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Moustache Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail
263,- Kč
Detail

Jelen lesní Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail

Mickey Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail
239,- Kč
Detail

Sobík Zrcátko srdce

Velikost univerzal / Bílá
239,- Kč
Detail
239,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Purifying Verbena a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Haan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Haan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Purifying Verbena
Právě si prohlížíte...

359,- Kč