Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit
Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit
Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit
Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit z kategorie oblečení a móda, se slevou kupte přes Chci.cz.

ZootZískejte tento produkt se slevou z obchodu Zoot a budete spokojení s dodaným Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit .

Detailní informace

Náhradní náplň do HAAN deodorantu. V osvěžující a povznášející vůni Margarita Spirit se mísí tóny citrusů, pomerančových květů a dřeva.Čisté složení obsahuje 93 % látek přírodního původu s prebiotiky, olejem ze šalvěje a xylitolem. Bez hliníku, parabenů a sody.Prebiotika jsou rozpustná přírodní vlákna obsahující bakterie, které udržují kožní mikrobiom ve správném poměru. Jak? Podporují množení prospěšných bakterií a zamezují šíření škodlivých – tím účinně zabraňují rozkládání potu a vzniku zápachu.Deodorant HAAN obsahují inovativní prebiotický ...koktejl Noni, který upravuje metabolismus kožní mikroflóry přeměnou lipidů na polysacharidy. Současně tak brání produkci zapáchajících molekul. Poskytuje spolehlivou celodenní ochranu s respektem k vaší pokožce.Inovativní design deodorantu je navržen k opětovnému doplnění náhradními náplněmi.Deodorant nebo antiperspirant?Deodoranty jsou navrženy tak, aby eliminovaly nepříjemný zápach. Narozdíl od antiperspirantů s hliníkem, ale neblokují potní póry. Pocení je velmi důležitý proces – tělo se tak nejen ochlazuje, ale dochází i k odplavování toxinů, což posiluje náš imunitní systém. Proto není dobré potní póry ucpávat.Vhodné pro vegany.Proč si deodoranty HAAN zamilujete?93 % ingrediencí přírodního původu24hodinová ochrana před zápachempříjemně povzbuzující a svěží vůněpodporují rovnováhu kožního mikrobiomubez hliníku, parabenů a sodyprémiový design & udržitelný obalÚčinné složení:komplex ze šalvějového oleje – aktivní složka s dermo-čisticími vlastnostmi. Snižuje interakci bakterií a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu.tapioka – přírodní alternativa hliníku, dodává sametově hebký pocit. Účinně absorbuje vlhkost, aniž by zastavila přirozené pocení.xylitol – sladidlo rostlinného původu se silným antimikrobiálním a deodoračním účinkem. Zabraňuje ulpívání bakterií na pokožce.Kupte jednou, používejte navždyPomozte nám opustit za sebou spotřební kulturu jednorázových výrobků. Nakupujte produkty, které se dají opětovně naplnit, znovu použít a poté i recyklovat. Nakupujte produkty, kterých si budete moci vážit celý život.Záleží nám na planetěSložení:Voda, Alcohol Denat, Triethyl citrát, Tapiokový škrob, Glycerin, Triglycerid kaprylové/Kaprinové, Steareth-21, Steareth-2, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Parfém (vůně), Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, 1 Sodium Caproyl/ Lauroyl laktylát, Triclosan, Xylityl, Sesquicarprylát, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Polymethylsilsesquioxan, Morinda Citrifolia Callus, Kulturní lyzát, Kyselina benzoová, Anhydroxylitol, Limonen, Kyselina sorbová, Kyselina kyselinová, Linacidinalool, Malinda(S) Citral.

Produkt je výrobek značky Haan ,distribuovaný s EAN kódem 5060669785927.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Haan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

263,- Kč
Detail

Pivoňka Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail

Gym body Zrcátko

Velikost univerzal / Bílá
263,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 040,- Kč
Detail
448,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Haan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Haan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Náhradní náplň do deodorantu HAAN Margarita Spirit
Právě si prohlížíte...

359,- Kč