Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MSI GL65 Leopard 10SDR-438CZ

MSI GL65 Leopard 10SDR-438CZ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MSI GL65 Leopard 10SDR-438CZ z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MSI GL65 Leopard 10SDR-438CZ .

Detailní informace

Herní notebook MSI GL65 Leopard 10SDR-438CZ:VypnutoMSI GL65Skvěle navržená produktová řada notebooků MSI GL65 vás potěší nejen svým atraktivním provedením, ale především nádherným výkonem. Lahůdkou je využití 144Hz matného displeje, na kterém si vychutnáte hry v dosud netušené rychlosti.Procesor Intel Core i7 10750H Comet LakeWindows 10 HomeNVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB15,6 IPS displej s obnovovací frekvencí 144 HzPodsvícená klávesniceTloušťka 27 mm a hmotnost jen 2,3 kgStylový herní designNotebooky MSI řady GL jsou navržené pro všechny typy u...živatelů. Za výborný poměr cena/výkon nabízí mimořádné herní zážitky.
Vypnuto6jádrový procesor Intel Nejnovější 10. generace  procesorů Intel nabízí úžasný, až o 40 % vyšší, výkon oproti minulé generaci. Díky čtyřem jádrům zvládne procesor najednou zpracovávat až 12 vláken, což urychluje výkon ve hrách a při renderingu.VypnutoVýkonné, ale tiché chlazeníExtrémní výkon vyžaduje extrémní chlazení. Na novou chladicí technologii Cooler Boost 5 se dvěma větráky a 7 tepelnými trubicemi jsou kladeny nejvyšší nároky při odvodu tepla. Chladicí výkon je rozdělen do dvou tepelných okruhů, zvlášť pro procesor a zvlášť pro grafickou kartu.VypnutoHlasité reproduktoryAž 5× větší vylepšené obří reproduktory spolu s exkluzivním designem zvukového modulu a nezávislou zvukovou komorou umožní slyšet každý zvuk ještě detailněji. Reproduktory a hlavně jejich nové umístění vytváří realistický zvuk a působivé efekty a vtáhnou vás tak plně do hry.
Vypnuto144Hz displejParádní displej. Velký displej v malém těle, tak by se dal charakterizovat použitý IPS 15,6 displej s tenkým rámečkem. Kromě skvělých barev však disponuje i 144Hz obnovovací frekvencí, která vám dodá náskok zejména v FPS hrách.VypnutoAplikace MSI SHIFTPro přepínání mezi nejlepším výkonem nebo prodlouženou životností baterie je určena aplikace MSI „SHIFT“, která umožní upřednostnit buď vyšší výkon nebo delší výdrž na baterii.VypnutoČistý designHladký a čistý design notebooku kombinuje prvky tmavě leštěného hliníku s RGB klávesnicí. Ta má díky zdokonalenému podsvícení výraznější barvy a lépe tak kontrastuje se zbytkem notebooku.
VypnutoPoctivý zvukNahimic 3 umožňuje detailní nastavení zvuku. Nové intuitivní ovládání vylepší nejen prostorový zvuk při hraní, ale i při poslechu hudby a sledování filmů. Pozlacený sluchátkový konektor s optimalizovaným výstupem pak zajistí čistý, detailní a hlasitý zvuk do sluchátek.VypnutoOvládací aplikaceDragon Center 2.0. je MSI aplikace, umožňující krom detailního nastavení systému nový herní mód. Aplikace nyní nejen monitoruje, ale také optimalizuje výkon systému prostřednictvím různých přizpůsobitelných profilů a uvolňuje paměť systému, aby byla upřednostňována pro hry.VypnutoDostatek konektorůNotebooky GL nabízí velké množství výstupů. Díky HDMI a mini Display portu lze připojit další dva monitory se 4K rozlišením a rozšířit si tak plochu displeje, k dispozici je rychlý a oboustranný port USB 3.2 nebo poslední verze bezdrátového připojení Bluetooth 5.0.Vypnuto

Produkt je výrobek značky Msi ,distribuovaný s EAN kódem 4719072745493.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Msi, Počítače Msi, Notebooky Msi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MSI GL65 Leopard 10SDR-438CZ a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MSI GL65 Leopard 10SDR-438CZ
Právě si prohlížíte...

27373,- Kč