Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MSI GF63 Thin 10SCXR-409CZ kovový

MSI GF63 Thin 10SCXR-409CZ kovový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MSI GF63 Thin 10SCXR-409CZ kovový z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MSI GF63 Thin 10SCXR-409CZ kovový .

Detailní informace

Herní notebook MSI GF63 Thin 10SCXR-409CZ kovový:MSI GF63 ThinZákladní řada herních notebooků GF nabízí výborný poměr cena/výkon. Tenké tělo s hmotností 1,9 kg a hlavně velký displej s minimálním rámečkem nabízí maximální mobilitu a perfektní zážitek při hraní, výdrž na baterii kolem 7 hodin pak zajistí dostatek času pro běžnou práci.Procesor Intel Core i5 10. generaceWindows 10 HomeGeForce GTX 1650 Max-Q 4 GB GDDR6Podsvícená klávesniceTloušťka 22 mm a hmotnost jen 1,9 kgStylový design s nízkou hmotnostíNotebooky MSI řady GF jsou ultramobi...lní herní notebooky pro všechny typy uživatelů. Za výborný poměr cena/výkon nabízí velké možnosti v malých rozměrech.
6jádrový procesor Intel Nejnovější 10. generace  procesorů Intel nabízí úžasný výkon oproti minulé generaci. Díky šesti jádrům zvládne procesor najednou zpracovávat až 12 vláken, což urychluje výkon ve hrách a při renderingu.Pevné kovové těloMinimalistický vzhled notebooku GF63 je dán jeho malými rozměry a neuvěřitelně tenkým rámečkem kolem displeje. Pevné tělo s kovovým vyztužením nabídne váhu pod 1,9 kg a rozměry jen o pár centimetrů větší než je klasická velikost papíru A4.Dlouhá výdrž na bateriiNová baterie umožňuje spolu s instalovaným chlazením až 7 hodin provozu a zajistí nepřerušovanou produktivitu a zábavu při maximální mobilitě. Díky sofistikovanému systému chlazení notebook šetří baterii a pomáhá její delší výdrži
Kvalitní displejParádní displej. Velký displej v malém těle, tak by se dal charakterizovat použitý IPS 15,6 displej s tenkým rámečkem. Kromě skvělých barev má panel široké pozorovací úhly a nedochází tak k deformaci barev z úhlu.Aplikace MSI SHIFTPro přepínání mezi nejlepším výkonem nebo prodlouženou životností baterie je určena aplikace MSI „SHIFT“, která umožní upřednostnit buď vyšší výkon nebo delší výdrž na baterii.Čistý designHladký a čistý design notebooku kombinuje prvky tmavě leštěného hliníku s červenou klávesnicí. Ta má díky zdokonalenému podsvícení výraznější barvu a lépe tak kontrastuje se zbytkem notebooku.
Poctivý zvukNahimic 3 umožňuje detailní nastavení zvuku. Nové intuitivní ovládání vylepší nejen prostorový zvuk při hraní, ale i při poslechu hudby a sledování filmů. Pozlacený sluchátkový konektor s optimalizovaným výstupem pak zajistí čistý, detailní a hlasitý zvuk do sluchátek.Ovládací aplikaceDragon Center 2.0. je MSI aplikace, umožňující krom detailního nastavení systému nový herní mód. Aplikace nyní nejen monitoruje, ale také optimalizuje výkon systému prostřednictvím různých přizpůsobitelných profilů a uvolňuje paměť systému, aby byla upřednostňována pro hry.Dostatek konektorůNotebooky GF nabízí velké množství výstupů. Díky HDMI a mini Display portu lze připojit další dva monitory se 4K rozlišením a rozšířit si tak plochu displeje, k dispozici je rychlý a oboustranný port USB 3.2 nebo bezdrátové připojení Bluetooth 5.0.

Produkt je výrobek značky Msi ,distribuovaný s EAN kódem 4719072722616.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Msi, Počítače Msi, Notebooky Msi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

24 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MSI GF63 Thin 10SCXR-409CZ kovový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MSI GF63 Thin 10SCXR-409CZ kovový
Právě si prohlížíte...

20713,- Kč