Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MacBook Air 13" Retina CZ Stříbrný 2020

MacBook Air 13

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MacBook Air 13" Retina CZ Stříbrný 2020 z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MacBook Air 13" Retina CZ Stříbrný 2020 .

Detailní informace

MacBook MacBook Air 13" Retina CZ Stříbrný 2020:Populární MacBook Air se chlubí vyspělou výbavou v čele s Retina displejem a 8GB pamětí. Vhod přijdou také kompaktní rozměry a 2 porty Thunderbolt 3.
Tenčí. Lehčí. Výkonnější.
Vypnuto
Vypnuto
Lehké a ikonické provedeníMacBook Air 13“ Retina CZ 2019 ve stříbrném provedení je nyní tenčí a lehčí. Nabízí excelentní Retina displej, Touch ID, klávesnici nejnovější generace a Force Touch trackpad. Jeho konstrukce s ikonickým klínovitým profilem je 100% vyrobená z recyklovaného hliníku..., může se tak pochlubit titulem nejekologičtější Mac. Navíc na baterii vydrží celý den.
Vypnuto
Vypnuto
Retina displej se 4 miliony pixelyRetina displej je silně návykový - nabízí 4násobně více pixelů než HD displej. Na 13,3palcové obrazovce tak budou dokumenty, e-maily i webové stránky vypadat jako vytištěné na papíře. Barevný rozsah je poté o 48 % širší než u předchozí generace, díky čemuž bude veškerý obsah hrát zářivými barvami. V porovnání s předchozím modelem došlu i k zúžení rámečku kolem displeje na polovinu.
Vypnuto
Vypnuto
Vylepšený zámek Touch IDOsvědčená dotyková čtečka Touch ID odemkne buďto systémová nastavení, zamčený blok s poznámkami anebo samotný MacBook Air – to vše jediným dotykem.
Vypnuto
Vypnuto
Prvotřídní zabezpečení datO zabezpečení MacBook Air 13 Retina se nově stará čip Apple T2. Jeho silnou stránku představuje koprocesor Secure Enclave, zajišťující zabezpečený start operačního systému a šifrování dat na vašem úložišti.
Vypnuto
Vypnuto
MacBook Air vydrží celý denHmotnost MacBooku Air 2019 činí pouhých 1,25 kg, přesto se nezastavípřed žádným úkolem. Procesor Intel Core i5 1,6 GHz Amber Lake si poradí se vším, co budete potřebovat - vyřízení e-mailů, prohlížení webu, chystání prezentací v Keynotu či střih videa v iMovie. S 8GB pamětí můžete pracovat s několika aplikacemi současně.
Vypnuto
Vypnuto
Nejtišší klávesnice, na které jste kdy psaliMacBook Air 2019 má nově klávesnici s křídlovým mechanismem, stabilnějšími klávesami a rychlejší odezvou. Zdvih jednotlivých spínačů je nižší, takže úhozy znějí tišeji než doposud. Force Touch Trackpad je větší a lépe se vám tak bude ovládat.
Vypnuto
Vypnuto
Všestrannost a rychlost spojená do jediného portuThunderbolt 3 dokáže divy – v jediném výstupu kombinuje velkou šířku pásma a možnost velmi všestranného použití. Slouží jak k přenosu běžných dat, tak i k napájení a navíc je oboustranný, takže jakékoliv zařízení bude zapojené vždy správně.
Vypnuto
Vypnuto
Ve vzájemné symbiózeMacBook Air vám nyní umožňuje přenášet data na počítače s operačním systémem Windows a naopak. Zvládne například soubory typu JPEG, MP3 či PDF, a disponuje také vestavěnou podporou pro Microsoft Office dokumenty. Kompatibilita je u něj velmi silnou stránkou, což potvrzuje i funkčnost s takřka všemi tiskárnami či Bluetooth zařízeními....

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0190199244863.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Počítače Apple, Notebooky Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

43 872,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MacBook Air 13" Retina CZ Stříbrný 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MacBook Air 13" Retina CZ Stříbrný 2020
Právě si prohlížíte...

28042,- Kč