Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ARH7 Storm Grey celokovový

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ARH7 Storm Grey celokovový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ARH7 Storm Grey celokovový z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ARH7 Storm Grey celokovový .

Detailní informace

Notebook Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ARH7 Storm Grey celokovový:
Stylový notebook s vysokým výkonem
Nejnovější Lenovo Yoga Slim 7i Pro je opravdu výkonný notebook. Skrývá procesor AMD s rychlou RAM pamětí pro bleskový chod i toho nejnáročnějšího programu. Má dokonalý displej, promyšlený prémiový design a je vybaven umělou inteligencí, se kterou bude ještě rychlejší.
Udržitelná budoucnost s notebooky Lenovo
S nákupem tohoto zařízení pomáháte chránit životní prostředí. Veškeré emise CO2 vzniklé výrobou, dopravou a pětiletým provo...zem zařízení společnost Lenovo kompenzuje prostřednictvím projektů zaměřených na ochranu naší planety. Už žádné výčitky, Lenovo myslí na udržitelnou budoucnost za vás. 
Výkon na rozdávání
Ponořte se do toho, co děláte nejraději, s výkonným procesorem AMD Ryzen 5 6600HS, který nabídne takt až 4,5 GHz, 6 výpočetních jader a spolu s 16 GB RAM paměti se postará o plynulý a ničím nerušený chod. A rychlý PCIe NVMe SSD disk zajistí rychlé spouštění a načítání.
Dokonalý displej
Nechte se pohltit výjimečným 16 antireflexním displejem s rozlišením 2,5K, poměrem stran 16:10, jasem až 500 nitů a 100% pokrytím barevného gamutu sRGB. Kromě dokonalých barev má displej i certifikáty Low Blue Light a Eyesafe, které zaručují ochranu vašeho zraku i při dlouhotrvajícím používání.
Stylový design
Konstrukce notebooku Lenovo Yoga Slim 7i Pro je celokovová, což znamená, že je i odolná, tenká, ale hlavně lehká - notebook váží jen 2,08 kg. Notebook sází na čisté minimalistické linie, moderní vzhled doplňují tenké rámečky kolem displeje a dvojice reproduktorů Dolby Atmos ukrytá v čelním panelu.
Lenovo Premium Care
Se službou Lenovo Premium Care vyřešíte jakýkoliv problém. Získáte s ní on-site servis, přístup k odborníkům na telefonu, roční bezplatnou kontrolu stavu počítače, pomoc s úvodním nastavením a podporu pro vybraný software. Prémiové zařízení si zaslouží prémiovou podporu.
Proč zakoupit Yoga Slim 7 Pro?
Velký výkon
Výkonný procesor AMD v kombinaci s rychlou RAM pamětí a SSD diskem.
Dokonalý displej
Displej se skvělým podáním barev, jemným rozlišením a vysokým jasem.
Úchvatný zvuk
Dvojice reproduktorů s certifikací Dolby Atmos pro skvělý multimediální zážitek.
Stylový design
Tenké a lehké celokovové provedení s originálními barvami.
Dlouhá výdrž
Baterie s velkou kapacitou a dlouhou výdrží.
Umělá inteligence
Umělá inteligence ovládla i notebook Lenovo Yoga Slim 7! Přizpůsobí nastavení programů a chlazení tak, abyste ze svého zařízení dostali maximum. Režim Adaptivní výkon zvyšuje výkon a prodlužuje výdrž baterie, takže můžete fungovat naplno i na cestách. A technologie Intelligent Sense zajistí zabezpečení, vylepšení obrazu, minimalizování okolního hluku při videohovorech a mnoho dalšího.
Dlouhá výdrž
Nabíječku klidně nechte doma. Baterie modelu Lenovo Yoga Slim 7i Pro má kapacitu úctyhodných 75 Wh, takže zajistí dostatek energie až na 15,9 hodin chodu na jediné nabití. A pokud přeci jen budete potřebovat delší výdrž, můžete se spolehnout na technologii rychlého nabíjení, která po 15 minutách dobíjení zaručí chod až na tři hodiny!
Snadná konektivita
Připojte se k rychlé bezdrátové síti WiFi 6 a užijte si plynulý přenos bez sekání. Své příslušenství připojíte hravě prostřednictvím standardního USB...

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196802310703.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ARH7 Storm Grey celokovový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ARH7 Storm Grey celokovový
Právě si prohlížíte...

29990,- Kč