Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey kovový

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey kovový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey kovový z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey kovový .

Detailní informace

Notebook Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey kovový:
Tenký stylový notebook s originálním designem
Notebook Lenovo Yoga Slim 7 si zamilujete. Má stylový vzhled, odolnou celokovovou konstrukci a celodenní výdrž baterie. Velký a jasný displej s jemným rozlišením poskytuje věrné barevné podání, na které se můžete spolehnout. A výkonné reproduktory s technologií Dolby Audio zaručí ten nejlepší multimediální zážitek. A to nejlepší - výkonný procesor AMD spolu s rychlou pamětí RAM a velkým diskem se postarají o plynulý chod bez sekán...í.
 
Displej se skvělými barvami
Yoga Slim 7 nabízí ty nejlepší barvy. 14 displej tohoto notebooku má jemné rozlišení FullHD, jas až 300 nitů a pohlcující 100% barevné pokrytí sRGB gamutu, které zaručuje věrné barvy na profesionální úrovni. Zásluhou širokých pozorovacích úhlů na něj navíc uvidíte odkudkoliv.
Vysoký výkon
S procesorem AMD Ryzen 7 4700U nejnovější generace vás nic nezastaví. Poskytuje vysoký výkon s taktem až 4,1 GHz. Spolu s ním je v notebooku 8 GB RAM paměti o taktu 4266 MHz. Rozlučte se se sekáním a vychutnejte si plynulý běh systému i všech aplikací.
Originální design
Není to jen tak obyčejný notebook. Yoga Slim 7 je notebook, který také vypadá skvěle. Jeho tenká celokovová konstrukce zajišťuje maximální odolnost, nízkou hmotnost a perfektní přenosnost. Originální barevné provedení navíc podtrhne váš vkus.
Proč zakoupit Lenovo Yoga Slim 7?
Velký výkon
Nejnovější procesor s vysokým výkonem, rychlá RAM paměť.
Dokonalý displej
Displej se skvělým podáním barev a vysokým jasem.
Úchvatný zvuk
Dvojice reproduktorů s certifikací Dolby Audio pro skvělý zážitek z hraní her.
Stylový design
Tenké a lehké kovové provedení s originálními barvami.
Dlouhá výdrž baterie
Baterie s velkou kapacitou a dlouhou výdrží.
Čistý a hlasitý zvuk
Yoga Slim 7 lahodí oku i uchu. S dvěma reproduktory, každým o výkonu 2W, a technologií Dolby Atmos získáte ten nejlepší zvuk, jaký kdy notebooky měly. Nechte se naplno pohltit vašimi filmy nebo písničkami.
Nejnovější konektory
Nenechte se odradit tenkým designem. I přes to nabízí dostatek všech konektorů, které potřebujete, v čele s moderním USB 3.2 Gen 2 typu C, jeden s podporou přenosu dat, Power Delivery 3.0 a DisplayPort 1.4b a druhý pouze napájecí.
Vysoká výdrž baterie
Lenovo Yoga Slim 7 se jen tak nevybije. Zásluhou baterie o kapacitě 60,7 Wh vydrží na jedno nabití až 17,5 hodiny. A pokud se přeci jen vybije, s podporou rychlého nabíjení získáte 50 % baterie po pouhé půl hodině nabíjení.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0195477916982.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey kovový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey kovový
Právě si prohlížíte...

21989,- Kč