Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Yoga Duet 7 13ITL6 Slate Grey + aktivní stylus Lenovo

Lenovo Yoga Duet 7 13ITL6 Slate Grey + aktivní stylus Lenovo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Yoga Duet 7 13ITL6 Slate Grey + aktivní stylus Lenovo z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Yoga Duet 7 13ITL6 Slate Grey + aktivní stylus Lenovo .

Detailní informace

Tablet PC Lenovo Yoga Duet 7 13ITL6 Slate Grey + aktivní stylus Lenovo:
Tenké a lehké 2v1 zařízení s dlouhou výdrží a vysokým výkonem
Hledáte tenké a lehké zařízení, se kterým zvládnete cokoliv? Yoga Duet 7i splní všechna vaše přání. S odnímatelnou klávesnicí zastoupí dvě zařízení a dovolí vám jej používat přesně tak, jak potřebujete. Vynikající dotykový displej s jemným rozlišením a podporou pera Lenovo vám umožní upravovat fotografie s naprostou lehkostí. Výkonný procesor Intel a rychlá DDR4 RAM se postarají o rychlý běh systému i a...plikací. A chytré funkce pozvednou možnosti zařízení Yoga Duet 7i na novou úroveň.
Lenovo Premium Care
Se službou Lenovo Premium Care vyřešíte jakýkoliv problém. Získáte s ní on-site servis, přístup k odborníkům na telefonu, roční bezplatnou kontrolu stavu počítače, pomoc s úvodním nastavením a podporu pro vybraný software. Prémiové zařízení si zaslouží prémiovou podporu.
Velký displej s jemným WQHD rozlišením
Nechte se pohltit těmi nejlepšími barvami. Lenovo Yoga Duet 7i nabízí velký 13 dotykový displej s jemným rozlišením WQHD (2160×1350) a jasem až 450 nitů. Proti jemným škrábancům má notebook ochranné sklo Gorilla Glass 3, které těmto poškozením jednoduše zabrání. 
Originální konstrukce s odnímatelnou klávesnicí
Je to notebook, nebo tablet? Obojí! Zásluhou originální konstrukce s odnímatelnou klávesnicí se Yoga Duet 7i stane tím, co zrovna potřebujete. Proč si pořizovat dvě zařízení, když stačí jedno? Odpojte klávesnici a získáte velký tablet s dlouhou výdrží. Nebo ji připojte a vychutnejte si práci na plnohodnotném zařízení s fyzickou klávesnicí.
Vysoký výkon a rychlý disk
Yoga Duet 7i není žádné ořezávátko. Pohání jej výkonný procesor Intel Core i7-1165G7 o taktu až 4,7 GHz, se kterým zvládnete veškeré úkony s naprostou lehkostí. Díky 16 GB RAM rychlé paměti spolu s rychlým PCIe NVMe SSD diskem bude start počítače a načítání otázkou jen několika vteřin.
Proč koupit Lenovo Yoga Duet 7?
Dokonalý displej
Jemné rozlišení a prvotřídní světelnost.
Odnímatelná konstrukce
Notebook a tablet v jednom zařízení.
Vysoký výkon
Moderní procesor Intel se skvělým výkonem.
Dvojice reproduktorů
Reproduktory s technologií Dolby Atmos pro skvělý zvuk.
Dlouhá výdrž baterie
12,3 hodiny výdrže na jediné nabití pro používání na cestách.
*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.
Nízká hmotnost a dlouhá výdrž baterie
Pozor, ať jej neztratíte! Yoga Duet 7i je neuvěřitelně lehký. Tablet váží necelých 800 gramů, takže ani nepostřehnete, že jej máte s sebou. Pokud si jej vezmete s sebou, můžete se spolehnout na velkou 41Wh baterii s výdrží až 12,3 hodiny, takže nabíječku můžete nechat doma.
Výkonné reproduktory
Mějte své domácí kino vždy u sebe. Lenovo Yoga Duet 7 má reproduktory s certifikací Dolby Audio a zesilovačem Smart Amp pro maximální kvalitu zvuku. Bez kompromisů. V kombinaci s kvalitním displejem tak získáte okouzlující multimediální zařízení, se kterým se nudit nebudete.
Chytré funkce, které šetří čas
Yoga Duet 7 disponuje chytrými funkcemi, které šetří čas. Podporuje přihlášení pouhým pohledem, které je bezpečnější, než běžné metody přihlášení. Navíc vás může automaticky odhlásit, když od něj odejdete. A to nejlepší - pokud se vám někdo bude koukat přes rameno, Yoga Duet 7i vás na to upozorní.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196379229637.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo Yoga Duet 7 13ITL6 Slate Grey + aktivní stylus Lenovo a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Yoga Duet 7 13ITL6 Slate Grey + aktivní stylus Lenovo
Právě si prohlížíte...

26302,- Kč