Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Yoga 9 14IAP7 Storm Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo

Lenovo Yoga 9 14IAP7 Storm Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Yoga 9 14IAP7 Storm Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Yoga 9 14IAP7 Storm Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo .

Detailní informace

Tablet PC Lenovo Yoga 9 14IAP7 Storm Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo:
Designový notebook s perfektním displejem
Lenovo Yoga 9i nabízí jen to nejlepší. Je vybaven špičkovým OLED displejem s jemným 4K rozlišením a dokonalými barvami, výkonným procesorem Intel® Core™ 12. generace, přináší čtyři režimy použití a nechybí mu ani moderní design se zaoblenými hranami pro snadnější používání v režimu tablet. Navíc má špičkový otočný soundbar Bowers & Wilkins a baterii s celodenní výdrží. Yoga 9i je jednoduše dokonalý.
Udržitelná b...udoucnost s notebooky Lenovo
S nákupem tohoto zařízení pomáháte chránit životní prostředí. Veškeré emise CO2 vzniklé výrobou, dopravou a pětiletým provozem zařízení společnost Lenovo kompenzuje prostřednictvím projektů zaměřených na ochranu naší planety. Už žádné výčitky, Lenovo myslí na udržitelnou budoucnost za vás. 
Displej, ze kterého se posadíte
Displej notebooku Lenovo Yoga 9i si zamilujete. Je tvořen OLED panelem s úhlopříčkou 14 a poměrem stran 16:10, disponuje jemným rozlišením 4K, se kterým uvidíte každičký detail a jasem až 400 nitů pro perfektní obraz za všech okolností. Je jednoduše dokonalý v každém ohledu.
Malý notebook s vysokým výkonem
Lenovo Yoga 9i se nezdá. I když vypadá nevinně, v jeho útrobách tepe procesor Intel Core i7-1260P Alder Lake s taktem až 4,7 GHz a rychlá LPDDR5 RAM paměť s kapacitou 16 GB. Společně se systémem Windows 11 Pro vám tak poskytne bleskovou odezvu a dostatek výkonu pro všechny vaše aplikace.
Notebook, nebo tablet?
Promyšlená konstrukce umožňuje snadno a rychle přeměnit notebook Lenovo Yoga 9i ve výkonný tablet s velkou obrazovkou. Kromě samotného displeje je otočný také soundbar se systémem reproduktorů Bowers & Wilkins s optimalizací Dolby Atmos, takže budou vždy čelem k vám pro ještě lepší zvuk.
Proč zakoupit Lenovo Yoga 9i?
Vysoký výkon
Nejnovější generace procesorů Intel Core pro plynulý chod všech programů.
Dokonalý displej
Displej s jemným rozlišením, který dokonale vykreslí i ten nejmenší detail.
Otočná konstrukce
Otočný pant, který v sobě navíc ukrývá soundbar s reproduktory Bowers & Wilkins, umožňuje notebook používat i jako tablet!
Skvělý design
Neotřelý design se zaoblenými hranami pro snadné používání.
Dlouhá výdrž
Baterie s celodenní výdrží zajišťuje dlouhou zábavu bez připojení ke kabelům.
Se stylusem toho zvládnete více
S přibaleným stylusem Lenovo Precision Pen 2 můžete kreslit, psát anebo si vytvářet poznámky. Kreativitě se meze nekladou, takže pokud vás políbí múza, Yoga 9i bude připraven. Navíc má dostatek konektorů, včetně rychlého Thunderbolt 4, takže připojíte veškeré své příslušenství.
Aby vaše data zůstala jen vám
Lenovo Yoga 9i je vybaven důmyslným zabezpečením zahrnujícím FullHD IR webkameru s funkcí přihlášení pouhým pohledem. Postará se, aby se do vašeho notebooku nepřihlásil nikdo cizí. Pokud máte strach o své soukromí, můžete si jednoduše zakrýt kameru integrovanou krytkou. A o bezpečí vašeho zraku se postará displej s certifikací Low Blue Light, který eliminuje škodlivé modré světlo.
Vysoký výkon, silné chlazení
Aby notebook Lenovo Yoga 9 zůstal ledově chladným i při té nejvyšší...

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196802354486.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

25 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lenovo Yoga 9 14IAP7 Storm Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Yoga 9 14IAP7 Storm Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo
Právě si prohlížíte...

49989,- Kč