Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Yoga 7 16IAP7 Arctic Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo

Lenovo Yoga 7 16IAP7 Arctic Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Yoga 7 16IAP7 Arctic Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Yoga 7 16IAP7 Arctic Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo .

Detailní informace

Tablet PC Lenovo Yoga 7 16IAP7 Arctic Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo:
Výkonný konvertibilní notebook s výjimečným výkonem
Popusťte uzdu své kreativitě s notebookem Lenovo Yoga sedmé generace, který je nabitý tím nejnovějším hardwarem, dokonalým displejem a podmanivými reproduktory Dolby Atmos. Může se pochlubit originálním designem se zaoblenými hranami, konvertibilní konstrukcí a certifikátem Low Blue Light, který zaručí ochranu vašeho zraku.
 
Podmanivý displej
S displejem notebooku Lenovo Yoga 7 zažijet...e neopakovatelné zážitky. Je tvořen dokonalým 16“ IPS displejem s jemným rozlišením 2,5K a poměrem stran 16:10, což doplňuje jas až 400 nitů, podpora technologie HDR a 100% pokrytí barevného gamutu sRGB. K tomu nechybí ani certifikát Low Blue Light pro ochranu vašeho zraku. Co víc si přát?
Moderní design
Lenovo Yoga 7 je notebook a tablet v jednom. Zásluhou otočného pantu o 360° jej lze snadno překlopit do polohy tabletu, stanu, stojánku anebo používat jako notebook. V kombinaci s přibaleným stylusem tak můžete využít veškerý jeho potenciál. Vypadá také stylově zásluhou celokovového šasi se zaoblenými hranami a tenkým rámečkům kolem displeje.
Vysoký výkon
Na jeho výkon je spolehnutí. Nejnovější 12. generace procesorů Intel Core zastoupená modelem Intel Core i5-1240P s taktem až 4,4 GHz a pamětí RAM o kapacitě 16 GB se postará o plynulý chod všech programů, které potřebujete spouštět. Rychlý PCIe SSD disk s kapacitou 512 GB zajistí bleskurychlé spouštění a načítání, takže se můžete rozloučit s čekáním!
Proč zakoupit Lenovo Yoga 7i 7. generace?
Vysoký výkon
Notebook s vysokým výkonem pro plynulý chod bez sekání.
Dechberoucí displej
IPS displej s jemným rozlišením 2,5K, technologií HDR a perfektními barvami.
Originální design
Celokovové provedení se zaoblenými hranami doplňuje dvojice otočných pantů pro snadné otočení displeje o 360° a používání jako tablet.
Dlouhá výdrž baterie
Velká baterie s dlouhou výdrží a podporou rychlonabíjení.
Výborná konektivita
Standardní USB i vysokorychlostní USB-C s Thunderbolt 4 pro připojení jakéhokoliv příslušenství.
Dlouhá výdrž baterie
Yoga 7 vás ani na cestách nezklame. S 71 Wh kapacitou vydrží na jedno nabití až 19,5 hodin, takže nabíječku můžete nechat doma. A podpora Rapid Charge Express dodá notebooku energii na 3 hodiny provozu po pouhých 15 minutách nabíjení.
Nabitý chytrými technologiemi
Tento notebook je chytřejší, než se zdá. V jeho nitru totiž funguje umělá inteligence, která vám umožní se rychle a bezpečně přihlásit pomocí funkce rozpoznávání tváře a usnadní hromadu práce. Má také čtyři reproduktory s technologií Dolby Atmos pro perfektní zážitek ze sledování videí a poslechu hudby.
Široké možnosti konektivity
Na nedostatek konektorů zapomeňte, Lenovo Yoga 7 má vše, co potřebujete. Nechybí mu dvojice USB-C konektorů s technologií Thunderbolt 4, dva standardní USB, konektor HDMI, kombinovaný port pro sluchátka a mikrofon, ale ani čtečka paměťových MicroSD karet.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196380448737.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

39 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lenovo Yoga 7 16IAP7 Arctic Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Yoga 7 16IAP7 Arctic Grey celokovový + aktivní stylus Lenovo
Právě si prohlížíte...

29990,- Kč