Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo V15 G2 ALC Black

Lenovo V15 G2 ALC Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo V15 G2 ALC Black z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo V15 G2 ALC Black .

Detailní informace

Notebook Lenovo V15 G2 ALC Black:
Vysoký výkon za přijatelnou cenu Výkonný notebook nemusí stát jmění. S modelem Lenovo V15 získáte spolehlivé zařízení, které je dostatečně odolné pro každodenní použití a nevadí mu ani náhodné polití klávesnice. Díky velkému výkonu a dlouhé výdrži baterie s vámi bude tento model vždy, když jej budete potřebovat. S moderními procesory AMD a velkou pamětí RAM zvládnete vše, co potřebujete, během okamžiku. Zásluhou SSD disku bude váš počítač rychlejší a vy tak nebudete muset čekat dlouhou dobu, než ...se vám spustí, nebo načte programy, které potřebujete ke své práci.  
 Vypnuto Vypnuto Vysoký výkon Dokončete svou práci včas. Notebook Lenovo V15 je vybaven výkonným procesorem AMD Ryzen 5 5500U, který mu poskytuje vysoký výkon pro dokončení jakéhokoliv úkolu. Rychlý disk SSD se postará o rychlé spouštění a bleskové načítání programů, což minimalizuje prostoje a čekání na minimum! Vypnuto Skvělé zabezpečení Notebook Lenovo V15 obsahuje bezpečnostní TPM 2.0 čip, který zajistí šifrování vašich dat, takže již nehrozí jejich odcizení. A zvýšená odolnost pantů a odolnost klávesnice vůči polití prodlužuje životnost notebooku.Vypnuto Jemný FullHD displej Velký displej s úhlopříčkou 15,6 a jemným rozlišením FullHD vám umožní být ještě více produktivní. Díky antireflexní technologii vás nebudou trápit odlesky, takže si můžete v klidu vychutnat své oblíbené filmy, nebo pracovat kdekoliv.Vypnuto Vypnuto Proč zakoupit Lenovo V15?Skvělá cenaIdeální poměr ceny a výkonu.Vysoký výkonVýkonný procesor a rychlá RAM paměť.Jemný displejDisplej s jemným FullHD rozlišením.Dlouhá výdrž baterieDlouhá výdrž pro snadnou práci na cestách.Připraven na videohovoryIntegrovaná webkamera, mikrofony a kvalitní reproduktory Dolby.*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.Vypnuto Vypnuto Moderní design Lenovo V15 vypadá dokonale – jeho minimalistický design doplňují díly s imitací kovu, tenké rámečky vypadají moderně a velký touchpad vám usnadní jeho používání.
Vypnuto Skvělé reproduktory Kvalitní mikrofony spolu s webkamerou s krytem pro vyšší soukromí vám umožní uskutečňovat živé videokonference a s reproduktory s certifikací Dolby Audio uslyšíte každé slovo svých kolegů jasně a zřetelně. Vypnuto Dlouhá výdrž Baterie notebooku Lenovo V15 je opravdový držák. Díky kapacitě 38 Wh vydrží na jedno nabití až 7,5 hodiny, takže nabíječku klidně můžete nechat doma.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196118551142.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo V15 G2 ALC Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo V15 G2 ALC Black
Právě si prohlížíte...

16642,- Kč