Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo ThinkPad E14-IML

Lenovo ThinkPad E14-IML

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo ThinkPad E14-IML z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo ThinkPad E14-IML .

Detailní informace

Notebook Lenovo ThinkPad E14-IML:
SPOLEHLIVÝ PRACOVNÍ NOTEBOOK S VELKÝM VÝKONEMSpolehněte se při své práci na výkonný notebook ThinkPad E14. Díky nejnovějším procesorům Intel Core 10. generace vám pomůže dokončit jakoukoliv práci včas. Kvalitní displej s jemným rozlišením a vysokým jasem spolehlivě zobrazí vaše fotografie v té nejvyšší kvalitě. A zásluhou vysoké odolnosti notebooků ThinkPad jej můžete používat ve kterémkoliv prostředí. 
Vysoký výkonDokončete svou práci rychleji. ThinkPad E14 je vybaven nejnovějším procesorem Inte...l Core i7 10510U 10. generace, který poskytuje vysoký výkon pro plynulý běh všech aplikací, které při své práci potřebujete. Takt až 4,9 GHz spolu s 16 GB RAM paměti vám hravě pomohou dokončit všechny úkoly včas. A grafická karta AMD Radeon RX 640 si hravě poradí i s náročnými 3D programy. Skvělý displejUžijte si práci na 14 displeji s jemným rozlišením FullHD, který poskytuje věrné barevné podání za všech okolností díky technologii IPS. Se širokými pozorovacími úhly a antireflexní technologií uvidíte nezkreslené barvy bez okolních odlesků. Díky tomu se ThinkPad E14 skvěle hodí na úpravu fotografií, kancelářskou práci, ale i sledování filmů. Důraz na zabezpečeníVaše data jsou to nejcennější, co máte. A ThinkPad E14 zajistí, že zůstanou jen vaše. Čip TPM pomáhá ve spolupráci se systémem Windows šifrovat data na disku, aby je nemohl nikdo odcizit. A fyzický kryt webkamery zajistí, že vás nikdo nebude šmírovat. A Windows Hello se čtečkou otisků prstů zaručuje bezpečné přihlášení.
Proč zakoupit Lenovo ThinkPad E14?Nejnovější procesor IntelProcesor s vysokým výkonem pro maximální výkon a práci bez zdržování.Skvělý displejPrvotřídní barvy a široké pozorovací úhly.Vysoká odolnostOdolnost armádní úrovně pro práci za všech situacích.Dokonalé zabezpečeníČtečka otisků prstů a šifrovací čip TPM.Dlouhá výdrž baterieBaterie s celodenní výdrží a podporou rychlého nabíjení.
Elegantní vzhledThinkPad E14 je tenký, ale i lehký, váží jen 1,73 kg. Snadno si ho můžete vzít kamkoliv s sebou, aniž by se vám pronesl. Jeho černé provedení s červenými prvky typickými pro zařízení ThinkPad vypadá stylově. Vysoká odolnostThinkPad E14 splňuje náročné armádní normy MIL-SPEC, takže je vysoce odolný a můžete ho používat i v extrémním pracovním prostředí. Má dokonce i voděodolnou klávesnici, takže se nemusíte obávat náhodného polití! Baterie s podporou rychlého nabíjeníS velkou baterií o kapacitě 45 Wh o výdrži až 12,8 hodin vydrží ThinkPad E14 pracovat celý den na jediné nabití. A pokud se vybije, zásluhou podpory rychlého nabíjení získáte až 80 % kapacity baterie po pouhé hodině nabíjení.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0193638956174.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo ThinkPad E14-IML a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo ThinkPad E14-IML
Právě si prohlížíte...

12790,- Kč