Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL

Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL .

Detailní informace

Notebook Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL:
Stylový pracovní notebook s vysokým výkonem Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL je skvělý pracovní notebook s nekompromisním výkonem. Chlubí se výkonným procesorem, velkou RAM pamětí a rychlým SSD diskem pro plynulý běh všech programů a aplikací. Zároveň má originální dvouvrstvý design, takže vypadá dokonale. Samozřejmostí je i prvotřídní zabezpečení, displej s výborným podáním barev a dlouhá výdrž baterie. 
 
Vysoký výkon S notebookem ThinkBook 14 G2 budete produktivnější. Je vybav...en procesorem Intel Core i5 1135G7 Tiger Lake s výkonem až 4,2 GHz, takže hravě zvládnete dokončit i ten nejnáročnější úkon. Velká RAM paměť o kapacitě 8 GB se postará o plynulé reakce systému a PCIe NVMe SSD disk o kapacitě 256 GB zajistí bleskurychlé načítání a práci se soubory. Skvělý displej Vychutnejte si jemné FullHD rozlišení na velkém 14 displeji s jasem až 250 nitů. Technologie IPS se postará o dokonalé barevné podání a široké pozorovací úhly. Antireflexní povrchová úprava redukuje odlesky na minimum, takže si užijete dokonalý obraz bez rozptylování. A moderní pohotovostní režim dokáže zajistit poslech hudby, příjem emailů nebo zpráv i pokud je displej zavřený. Dokonalé zabezpečení Lenovo ThinkBook 14 G2 má dokonalé zabezpečení podnikové třídy. Chlubí se čtečkou otisků prstů integrovanou ve tlačítku pro zapnutí, fyzickým krytem webkamery, kontrolou přístupu k portům, heslem disku, zámkem Kensington, funkcí pro rozmazání obsahu a čipem TPM 2.0, který spolu s Windows 10 pomáhá šifrovat data na disku. To vše pomůže, aby vaše data byla navždy jen vaše.
Proč zakoupit Lenovo ThinkBook 14 G2?Vysoký výkonProcesory Intel 11. generace s velkou dávkou výkonu.Perfektní displejVelký displej s jemným rozlišením.Důraz na bezpečíintegrovaná čtečka otisků prstů v tlačítku pro zapnutí pro snadnou autorizaci.Dlouhá výdrž baterieDlouhá výdrž baterie a podpora rychlého nabíjeníElegantní designStylový vzhled a moderní materiály.
Dlouhá výdrž baterie Lenovo ThinkBook 14 G2 se vám nepronese. Zásluhou kvalitní konstrukce váží pouze 1,4 kg, takže je snadno přenosný. Navíc má velkou baterii s podporou rychlého nabíjení, kapacitou 45 Wh a výdrží až 6 hodin, takže můžete pracovat kdekoliv.  
Dostatek konektorů Notebook nabízí dostatečné množství konektorů, mezi které patří USB-C 3.2 Gen.1, USB-A, HDMI, konektor pro připojení sluchátek/mikrofonu, čtečku paměťových karet a RJ-45. Pokud vám konektory nestačí, díky Thunderbolt 4 k němu snadno připojíte dokovací stanici a získáte další konektory navíc, třeba i pro připojení až tří externích monitorů!
Funkce na ochranu zraku Nemějte strach o svůj zrak. S režimem Eye Care díky certifikaci TÜV Low Blue Light získáte jistotu, že displej snižuje množství modrého světla, takže zabraňuje únavě očí a bolesti hlavy. Nyní vás od rozdělané práce oddělí pouze konec pracovní doby.*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0195235561133.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo ThinkBook 14 G2 ITL
Právě si prohlížíte...

11503,- Kč