Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 Black

Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 Black z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 Black .

Detailní informace

Herní notebook Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 Black:
Výkonný herní notebook s nejnovějším hardwaremNedovolte soupeři vyhrát. Legion Y540 přináší nejnovější procesory Intel Core 9. generace a grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 1650, takže vám pomůže zvítězit v každé bitvě. Jemný 15,6 IPS displej
zajišťuje obraz
v té nejvyšší možné kvalitě. A účinné chlazení Lenovo Coldfront zabezpečuje nízké teploty a minimální hluk i při tom nejvyšším zatížení.  Špičkový výkonNenechte se zaskočit vysokými nároky programů. Pro nejnově...jší procesor Intel Core i5 deváté generace o taktu až 4,1 GHz a 8 GB RAM paměti nebude žádná aplikace překážkou. Používejte náročné programy, renderujte 3D objekty a stříhejte videa s neuvěřitelnou svižností.Nejnovější grafická kartaSpouštějte nejnovější hry v nejvyšší kvalitě. Vysoce výkonná grafická karta Nvidia GeForce GTX 1650 se 4 GB paměti hravě rozjede i tu nejnáročnější hru. Vše plynule a bez sekání! A co víc, díky podpoře VR si můžete zahrát své oblíbené hry i ve virtuální realitě.Prvotřídní displejS notebookem Legion Y540 si můžete vychutnat obraz ve kvalitě, jakou ke hraní her potřebujete. Je vybaven jemným 15,6 IPS displejem s širokými pozorovacími úhly, 300 nitovým jasem, vysokým gamutem a okamžitou odezvou pro plynulé hraní her.Profesionální klávesniceKlávesnice notebooku Legion Y540 nabízí vysoký zdvih, 100% anti-ghosting a jen 1ms odezvu. Navíc má zvýrazněné klávesy WASD a bílé podsvícení pro snadné hraní večer. A touchpad podporuje funkci Windows Precision pro snadnější ovládání notebooku pomocí gest.Účinné a tiché chlazeníI notebook může být ledově chladný. Legion Y540 má unikátní systém dvoukanálového chlazení Legion Coldfront, který individuálně chladí grafiku a procesor. Dva tiché ventilátory a čtyři chladící průduchy zajišťují ty nejnižší teploty a zvyšují komfort z hraní her na notebooku.Pohlcující zvukUžijte si svůj oblíbený film, hudbu, nebo poslouchejte, odkud se k vám blíží nepřítel. Legion Y540 v sobě skrývá dva 2W reproduktory Harman s technologií Dolby Atmos, která je optimalizovaná pro herní zařízení. Odteď uslyšíte i jemné šustění trávy!

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0193386574538.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 Black
Právě si prohlížíte...

14896,- Kč