Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Storm Grey/Black kovový

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Storm Grey/Black kovový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Storm Grey/Black kovový z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Storm Grey/Black kovový .

Detailní informace

Herní notebook Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Storm Grey/Black kovový:
Herní notebook pro náročné
Lenovo Legion 5 Pro je notebook pro hráče, kteří chtějí vyhrávat a užít si hraní her na maximum. Disponuje výkonným procesorem AMD nejnovější generace a špičkovou grafickou kartou Nvidia GeForce RTX pro plynulé hraní při nejvyšších detailech bez sekání. Jeho velký 16 displej s jemným QHD rozlišením má obnovovací frekvenci až 165 Hz a zaručuje tak ještě lepší zážitek z hraní her. Navíc má pokročilý systém chlazení Coldfront 3.0, který um...ožní vymáčknout z jeho hardwaru maximum.
Velký displej se 165Hz frekvencí
Vychutnejte si svou oblíbenou hru na ještě větším displeji než kdy dříve. Díky poměru 16:10 je displej větší a poskytuje mnohonásobně lepší zážitek z hraní her. Zásluhou jemného QHD rozlišení uvidíte každý detail a 165Hz obnovovací frekvence s odezvou jen 3 ms zajistí plynulý obraz bez sekání. Technologie displeje IPS spolu s jasem až 500 nitů a 100% pokrytím barevného gamutu sRGB se navíc postarají o ty nejlepší barvy.
Grafická karta s moderní technologií
Tento notebook je skvělou volbou pro náročné hráče. Díky grafické kartě Nvidia GeForce RTX 3070 s 8GB GDDR6 pamětí, TGP 140W a maximálním taktem 1620 MHz rozjede každou hru. Zásluhou druhé generace funkce Ray Tracing, třetí generace AI Tensor Cores a dalších funkcí budou všechny hry plynulé, bez sekání a v těch nejvyšších detailech, na které jste zvyklí. Navíc je vybaven i technologií Lenovo Legion AI Engine, která dokáže rozdělit výkon mezi procesor a grafiku pro získání ještě vyšší snímkové frekvence!
Výkonný procesor a rychlá RAM paměť
Lenovo Legion 5 Pro v celokovovém provedení není žádný šnek. Je vybaven posledním šestijádrovým procesorem AMD Ryzen 7 5800H s taktem až 4,4 GHz spolu s 16 GB RAM paměti o taktu 3200MHz. Je tak stavěn i na tu nejnáročnější práci a hravě si poradí s každým úkolem, který si na něj přichystáte. Díky rychlému SSD disku má navíc rychlý start i načítání, takže se můžete rozloučit s čekáním.
Proč zakoupit Lenovo Legion 5 Pro?
Vysoký výkon
Nejnovější procesor AMD s vysokým výkonem a rychlá DDR4 RAM paměť.
Výkonná grafická karta
Grafika s velkým výkonem pro hraní i těch nejnáročnějších her.
Účinné chlazení
Chlazení, které je tiché, ale přesto vysoce účinné.
Stylový design
Originální design, který je typický pro řadu Legion s konektory umístěnými vzadu, takže nepřekážejí.
Efektivní chlazení
Promyšlený systém dvoukanálového chlazení pro trvale nízké teploty.
Účinné chlazení
Vysoké teploty? Nemějte strach, Legion 5 Pro disponuje pokročilým systémem chlazení Legion Coldfront 3.0 se dvěma samostatnými ventilátory, které udrží teploty nízko i při maximální zátěži. Chlazení není jen efektivní, je také mimořádně tiché, takže se můžete naplno soustředit na hraní.
RGB podsvícená klávesnice
Ve dne spáč, v noci hráč? Tak přesně pro vás je určena klávesnice notebooku Lenovo Legion 5 Pro, která se pyšní dokonalým RGB podsvícením. To se postará, že na klávesnici uvidíte perfektně i ve tmě a vždy tak najdete vhodnou klávesu včas. Legendární klávesnice TrueStrike má navíc skvělé rozložení, se kterým budete psát přesněji a bez překlepů.
Detaily, na kterých záleží
Ponořte se do zvuku své oblíbené hudby nebo hry. Dvojice reproduktorů Harman s technologií Nahimic Audio vás naprosto pohltí. Poslední WiFi...

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196800904638.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Storm Grey/Black kovový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Storm Grey/Black kovový
Právě si prohlížíte...

34989,- Kč