Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Legion 5-15ACH6H Phantom Blue/Shadow Black

Lenovo Legion 5-15ACH6H Phantom Blue/Shadow Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Legion 5-15ACH6H Phantom Blue/Shadow Black z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Legion 5-15ACH6H Phantom Blue/Shadow Black .

Detailní informace

Herní notebook Lenovo Legion 5-15ACH6H Phantom Blue/Shadow Black:
Jedinečný notebook pro náročné hráče
S novými herními notebooky Lenovo Legion 5 nebude mít váš nepřítel jedinou šanci. Nejnovější procesor a grafická karta Nvidia s bezkonkurenčním výkonem vám spolu s rychlou RAM pamětí poskytnou dostatek výkonu pro plynulý chod i těch nejnáročnějších her bez sekání. Ještě propracovanější chlazení se postará o nízké teploty a stylové podsvícení vám usnadní hraní ve tmě. A to nejlepší, dokonalý displej se skvělými barvami ...a rychlou obnovovací frekvencí, který si zamilujete!
 
Vypnuto
Vypnuto
Prvotřídní grafická karta
Zapomeňte na nastavování nízkých detailů pro získání vysokých FPS. Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3060 s 6 GB pamětí má výkonu na rozdávání! Zásluhou taktu až 1702 MHz a TGP 130 W si i tu nejnáročnější hru vychutnáte ve vysokých detailech. S funkcí MUX Switch, kterou lze spravovat v programu Lenovo Vantage, lze nastavit chod pouze přes dedikovanou grafiku a získat tak i o více než 60 % více FPS! A s podporou VR si vychutnáte hraní her ještě více!
Vypnuto
Vysoký výkon
Nejnovější procesor AMD Ryzen 5 5600H o taktu až 4,2 GHz v notebooku Lenovo Legion 5 má vysoký výkon, takže si hravě poradí s každou aplikací i hrou. Spolu s velkou RAM pamětí o kapacitě 16 GB se postarají o plynulý chod i v té nejnáročnější situaci. A rychlý SSD disk s kapacitou 512 GB vám umožní spouštět notebook i všechny aplikace s rychlostí blesku! Díky notebooku Legion 5 si hraní her užijete naplno.
Vypnuto
Dokonalý displej
Z hraní her na displeji notebooku Lenovo Legion 5 se stane nezapomenutelný zážitek. Displej o velikosti 15,6“ je tvořen kvalitním IPS panelem, který má dokonalé barevné podání se 100% pokrytím gamutu sRGB a široké pozorovací úhly. S obnovovací frekvencí až 165Hz a odezvou menší než 3ms budou všechny hry plynulé a bez sekání obrazu. Vysoký jas až 300 nitů zaručuje perfektní viditelnost a podpora Dolby Vision HDR pozvedne grafiku her na zcela novou úroveň.
Vypnuto
Vypnuto
Proč zakoupit Lenovo Legion 5?
Velký výkon
Nejnovější procesor s vysokým výkonem, rychlá RAM paměť.
Skvělá grafická karta
Grafická karta, která si snadno poradí i s těmi nejnáročnějšími hrami.
Dokonalý displej
Displej s vysokým jasem, skvělými barvami a vysokou obnovovací frekvencí.
Úchvatný zvuk
Dvojice reproduktorů Harman s certifikací Nahimic Audio.
Efektivní chlazení
Promyšlený systém dvoukanálového chlazení pro nízké teploty.
Vypnuto
Vypnuto
Dvoukanálové chlazení
Teplo je největší nepřítel notebooků. A proto je nejnovější Lenovo Legion 5 vybaven dvoukanálovým systémem chlazení ColdFront 3.0 se dvěma ventilátory a čtyřmi větracími otvory, které prodlužují jeho životnost a umožňují využít výkon notebooku na maximum. Promyšlené chlazení dovoluje využít technologii Legion AI Engine, která dynamicky rozděluje výkon mezi procesor a grafiku pro ještě více FPS.
Vypnuto
RGB podsvícená klávesnice
Legendární klávesnice TrueStrike je synonymem pro dokonalost. Pyšní se 100% anti-ghostingem, tichými tlačítky s vysokým zdvihem a speciálně rozvrženými tlačítky pro ovládání multimédií. To vše s okouzlujícím čtyřzónovým RGB podsvícením! Legion 5 také vypadá dokonale, jeho moderní design je také účelný a díky konektorům schovaným na zadní části vám nebude nic...

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0195477920811.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo Legion 5-15ACH6H Phantom Blue/Shadow Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Legion 5-15ACH6H Phantom Blue/Shadow Black
Právě si prohlížíte...

23076,- Kč