Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black

Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black .

Detailní informace

Herní notebook Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black:
Jedinečný notebook pro náročné hráče
S novými herními notebooky Lenovo Legion 5 nebude mít váš nepřítel jedinou šanci. Moderní procesor a grafická karta AMD Radeon RX s bezkonkurenčním výkonem vám spolu s rychlou RAM pamětí poskytnou dostatek výkonu pro plynulý chod i těch nejnáročnějších her bez sekání. Ještě propracovanější chlazení se postará o nízké teploty a stylové podsvícení vám usnadní hraní ve tmě. A to nejlepší, dokonalý displej se skvělými... barvami a rychlou obnovovací frekvencí, který si zamilujete!
 
Prvotřídní grafická karta
Zapomeňte na nastavování nízkých detailů pro získání vysokých FPS. Grafická karta AMD Radeon RX 6600M s 8 GB pamětí má výkonu na rozdávání, takže si i tu nejnáročnější hru vychutnáte ve vysokých detailech.
Vysoký výkon
Moderní procesor AMD Ryzen 5 5600H o taktu až 4,2 GHz v notebooku Lenovo Legion 5 má vysoký výkon, takže si hravě poradí s každou aplikací i hrou. Spolu s velkou RAM pamětí o kapacitě 16 GB se postarají o plynulý chod i v té nejnáročnější situaci. A rychlý SSD disk s kapacitou 1 TB vám umožní spouštět notebook i všechny aplikace s rychlostí blesku! Díky notebooku Legion 5 si hraní her užijete naplno.
Dokonalý displej
Z hraní her na displeji notebooku Lenovo Legion 5 se stane nezapomenutelný zážitek. Displej o velikosti 15,6“ je tvořen kvalitním IPS panelem, který má široké pozorovací úhly. S obnovovací frekvencí až 165Hz a odezvou menší než 3ms budou všechny hry plynulé a bez sekání obrazu. Vysoký jas až 300 nitů zaručuje perfektní viditelnost.
Proč zakoupit Lenovo Legion 5?
Velký výkon
Moderní procesor s vysokým výkonem, rychlá RAM paměť.
Skvělá grafická karta
Grafická karta, která si snadno poradí i s těmi nejnáročnějšími hrami.
Dokonalý displej
Displej s vysokým jasem, skvělými barvami a vysokou obnovovací frekvencí.
Úchvatný zvuk
Dvojice reproduktorů Harman s certifikací Dolby Atmos pro hraní.
Efektivní chlazení
Promyšlený systém dvoukanálového chlazení pro nízké teploty.
Dvoukanálové chlazení
Teplo je největší nepřítel notebooků. A proto je nejnovější Lenovo Legion 5 vybaven dvoukanálovým systémem chlazení ColdFront 3.0 se dvěma ventilátory a čtyřmi větracími otvory, které prodlužují jeho životnost a umožňují využít výkon notebooku na maximum. Promyšlené chlazení dovoluje využít technologii Legion AI Engine, která dynamicky rozděluje výkon mezi procesor a grafiku pro ještě více FPS.
Bíle podsvícená klávesnice
Legendární klávesnice TrueStrike je synonymem pro dokonalost. Pyšní se 100% anti-ghostingem, tichými tlačítky s vysokým zdvihem a speciálně rozvrženými tlačítky pro ovládání multimédií. To vše s okouzlujícím bilým podsvícením! Legion 5 také vypadá dokonale, jeho moderní design je také účelný a díky konektorům schovaným na zadní části vám nebude nic překážet.
*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.
Špičkový zvuk
Ponořte se do čistého zvuku dvou stereo reproduktorů Harman s technologií Dolby Audio pro hraní a užijte si svůj oblíbený film a hudbu. Při hraní her jasně uslyšíte svého nepřítele, a tak máte vyšší šanci vyhrát. Duální mikrofon a integrovaná webkamera s fyzickým krytem pro ochranu soukromí vám navíc...

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196379352304.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 290,- Kč
Detail
25 490,- Kč
Detail
14 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black
Právě si prohlížíte...

25989,- Kč