Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black .

Detailní informace

Herní notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black:
Herní notebook, který si zamilujetePředstavujeme notebook IdeaPad Gaming 3, který se postará o dokonalý herní zážitek. S procesory AMD, grafickou kartou NVIDIA GeForce řady GTX a rychlou DDR4 RAM pamětí zajistí plynulé hraní i těch nejnáročnějších her. Navíc vypadá dokonale a systém chlazení dvou ventilátorů jej ponechá ledově chladným za všech situací!  Výkonná grafická kartaNotebook IdeaPad Gaming 3 si poradí s každou hrou, kterou si na něj přichystáte. Zásluhou grafické ka...rty NVIDIA GeForce GTX 1650 se 4 GB paměti si užijete plynulé hraní bez sekání na nejvyšší detaily. Nejnovější technologie se postarají, aby všechny vaše oblíbené hry fungovaly tak, jak to od nich očekáváte.Procesor AMD a rychlá RAMS notebookem IdeaPad Gaming 3 snadno překonáte svého soupeře. Nabízí procesor AMD Ryzen 5 5600H o výkonu až 4,2 GHz a DDR4 RAM o kapacitě 8 GB s taktem 3200 MHz, takže vám nic neuteče. Buďte o krok napřed a vychutnejte si rychlé načítání, bleskurychlou odezvu nebo svižný chod systému.*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.Dokonalý displejNa displeji záleží. A proto je IdeaPad Gaming 3 vybaven skvělým 15,6 antireflexním displejem s jasem až 250 nitů a obnovovací frekvencí 120 Hz, který poskytuje prvotřídní barvy a plynulý obraz. Vaše hry a oblíbené filmy tak dostanou nový rozměr! Proč zakoupit Lenovo IdeaPad Gaming 3?Velký výkonVýkonný procesor s vysokým výkonem, rychlá RAM paměť.Skvělá grafická kartaGrafická karta pro plynulé hraní všech her.Dokonalý displejDisplej s rychlou odezvou a vysokým jasem pro krásný obraz.Úchvatný zvukDvojice reproduktorů s certifikací Nahimic Audio pro skvělý zážitek z hraní her.Účinné chlazeníPromyšlený systém dvoukanálového chlazení pro nízké teploty.*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.  Prvotřídní chlazeníTeplo je hlavní nepřítel notebooků. A proto je IdeaPad Gaming 3 vybaven dvojící výkonných ventilátorů, které se postarají o dokonalé chlazení všech komponentů.Originální designIdeaPad Gaming 3 je herní notebook každým coulem. Jeho elegantní design s ladnými křivkami v elegantním černém provedení si ihned zamilujete. A bíle podsvícená klávesnice vypadá v noci dokonale!Notebook s herním designemGaming 3 dokáže vydržet na jedno nabití až 5 hodin, takže můžete nabíječku nechat doma. Navíc podporuje funkci rychlého nabíjení, která po pouhé hodině nabíjení zajistí až 80 % kapacity baterie.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0195891500132.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

30 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black
Právě si prohlížíte...

15369,- Kč