Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 Graphite Grey kovový

Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 Graphite Grey kovový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 Graphite Grey kovový z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 Graphite Grey kovový .

Detailní informace

Notebook Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 Graphite Grey kovový:
Stylový notebook se skvělou výbavouNotebook Lenovo IdeaPad 5 je skvělým společníkem pro každého milovníka multimédií. Je vybaven displejem s jemným rozlišením, kvalitními reproduktory s vysokou hlasitostí a procesorem s velkým výkonem pro snadné spuštění všech potřebných aplikací. Pochlubit se může tenkou konstrukcí, dlouhou výdrží i dostatkem konektorů. Vypnuto Vypnuto Vysoký výkonS notebookem Lenovo IdeaPad 5 se vám nic nebude sekat. Nejnovější procesor Intel Core i5 1135G7 s t...aktem až 4,2 GHz spolu s RAM pamětí o kapacitě 8 GB poskytuje dostatek výkonu pro hladký běh i těch nejnáročnějších programů. Rozlučte se s čekáním a užijte si plynulý chod notebooku.Vypnuto Jemný displejPusťte si svůj oblíbený film nebo seriál, pohodlně se usaďte a vychutnejte si zábavu na velkém 15,6 displeji s FullHD rozlišením na maximum. A antireflexní povrchová úprava zaručuje, že na displej skvěle uvidíte i za intenzivního osvětlení.Vypnuto Baterie s dlouhou výdržíNabíječku klidně nechte doma. Lenovo IdeaPad 5 se může pochlubit velkou baterií o kapacitě 57Wh s maximální výdrží až 11 hodin. A pokud se přeci jen vybije, s podporou rychlého nabíjení získáte až 80 % kapacity baterie po pouhé hodině nabíjení.Vypnuto Vypnuto Proč zakoupit Lenovo Ideapad 5?Vysoký výkonModerní procesor, velká paměť RAM a nejrychlejší SSD disk. Skvělý zvukZvukový výstup Dolby Audio pro prvotřídní zvukový zážitek.Displej s jemným rozlišením Rozlišení FullHD pro pohodlné sledování fotografií a videí.Dlouhá výdržVýdrž až 11 hodin s podporou rychlého nabíjení. Elegantní designModerní stylové provedení v mnoha barevných kombinacích.Vypnuto Vypnuto Hlasité reproduktoryDvojice reproduktorů o výkonu 2x2W s technologií Dolby Audio vám zajistí špičkový čistý zvuk, který vás dostane do kolen. Můžete si tak vychutnat svá oblíbená multimédia ještě více, než kdy předtím.*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.Vypnuto Kvalitní konstrukceLenovo IdeaPad 5 je také díky kvalitní konstrukci, která kombinuje hliník spolu s dalšími moderními materiály, vysoce odolný. A díky hmotnosti jen 1,66 kg je snadno přenosný, takže jej můžete vzít kamkoliv s sebou.Vypnuto Snadná konektivitaPřipojte k notebooku všechno příslušenství, které potřebujete. IdeaPad 5 má dostatek konektorů, v čele s moderním USB 3.2 Gen 1 typu C s podporou funkcí Power Delivery a DisplayPort.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0195713585521.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 Graphite Grey kovový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 Graphite Grey kovový
Právě si prohlížíte...

13074,- Kč