Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey

Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey .

Detailní informace

Notebook Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey:
Multimediální notebook Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 se stylovým designem a velkým výkonemNotebook Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 splní všechna vaše přání. Nabízí skvělý displej s jemným rozlišením, procesor s vysokým výkonem, rychlou RAM paměť a až 11 hodinovou výdrž baterie s podporou rychlého nabíjení. Dvojice výkonných reproduktorů s technologií Dolby Audio vám zprostředkuje kvalitní zvuk a zásluhou nízké hmotnosti si jej můžete vzít kamkoliv s sebou, aniž by se pronesl. A to nejlepší - jeho stylov...ý design v mnoha barevných provedeních vám vyrazí dech. 
Vysoký výkonNotebook Lenovo IdeaPad 3 15ALC6  je vybaven procesorem AMD Ryzen 7 5700U, který přináší vysoký výkon. S taktem až 4,3 GHz snadno spustí jakýkoliv program a aplikaci. Rychlá DDR4 RAM s kapacitou 16 GB zajistí plynulý multitasking. A účinné chlazení udrží teploty na minimu i při maximální zátěži. Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 má perfektní displejVychutnejte si jemné Full HD rozlišení na displeji o velikosti 15,6. Jeho antireflexní úprava navíc minimalizuje odlesky okolí na minimum, takže vás nic nebude rozptylovat. S Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 se tak můžete naplno ponořit do svých filmů.*Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.  Originální designLenovo IdeaPad 3 15ALC6 není jen další nudná krabice. Přichází s originálním designem, se kterým zaujme vás i vaše okolí. Stylová povrchová úprava, tenké rámečky kolem displeje a tenké provedení mu dodávají výjimečný vzhled. A vybrat si můžete z široké škály barevných provedení. Od modré, hnědé, šedé až po červenou nebo černou.
Proč zakoupit Lenovo Ideapad 3 15ALC6?Vysoký výkonProcesor AMD s velkým výkonem a rychlá DDR4 RAM paměť.Skvělý displejDisplej s jemným rozlišením a antireflexním povrchem.Okouzlující zvukReproduktory s technologií Dolby Atmos, které vás vtáhnou.Kryt webkameryFyzický kryt webkamery, která vám umožní její zakrytí, když ji nepoužíváte.Originální designStylové provedení notebooku Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 a výběr ze široké škály barev.
Dechberoucí zvukS dvojicí reproduktorů si můžete naplno vychutnat svou hudbu, ale i filmy. Každý z nich má výkon 1,5W, takže jsou dostatečně hlasité a technologie Dolby Atmos se stará o maximální kvalitu zvuku. Fyzický kryt webkameryMějte své soukromí pod kontrolou. Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 je vybaven webkamerou s fyzickým krytem webkamery. Můžete ji tak zakrýt, když ji nepoužíváte a být v klidu, že vás nikdo nešmíruje. Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 s režimy Quick a QuietZískejte plnou kontrolu nad svým notebookem Lenovo IdeaPad 3 15ALC6. Funkce Quick and Quiet vám dovolí prostřednictvím klávesové zkratky Fn+Q přepínat notebook do režimů pro maximální výkon nebo pro tichý chod.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196803589535.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Notebooky Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey
Právě si prohlížíte...

16154,- Kč