Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HP Pavilion Gaming 15-ec1901nc Shadow Black White

HP Pavilion Gaming 15-ec1901nc Shadow Black White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HP Pavilion Gaming 15-ec1901nc Shadow Black White z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným HP Pavilion Gaming 15-ec1901nc Shadow Black White .

Detailní informace

Herní notebook HP Pavilion Gaming 15-ec1901nc Shadow Black White:Select model line:Spolehlivý výkon každý den.HP Pavilion Gaming 15Výkonný notebook HP Pavilion Gaming 15 nabídne dokonalý zážitek z používání i díky výjimečné úhlopříčce 15,6. Osvědčí se nejen při hraní her, ale také při plném pracovním nasazení a multimediální zábavě. Jistě zaujme i výrazným, tenkým designem. Vylepšený systém chlazení, dostatek konektorů a rychlé, a přitom objemné úložiště - to jsou další přednosti notebooku HP Pavilion Gaming 15. Potěší rovněž 144Hz obnovovací f...rekvence displeje, takže si užijete plynulou zábavu a jakékoliv sekání obrazu bude minulostí.15,6 144Hz Full HD IPS displejAMD Ryzen 7 4800HNVIDIA GeForce GTX 1650 4GBPrémiový zvuk B&ONavrženo pro každého hráče a pro ty, kteří vyžadují určitý výkonHP Audio Boost a kvalitní B&O zvukBíle podsvícená klávesnice a vylepšené chlazeníAntireflexní IPS displej512GB SSD a RAM 16GB DDR4HP Fast Charge (nabití do 50% za 45 min)Jednoduchá rozšiřitelnost RAM a SSDDisplej a obrazPrémiový displejNotebook HP Pavilion Gaming 15 disponuje zvětšenou úhlopříčkou 15,6 a Full HD IPS displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz, která zajistí plynulou akci za každých okolností. To vše navrženo s myšlenkou na vybíravého uživatele, který chce vytěžit maximum z hraní her či náročné práce. Jistě potěší také antireflexní úprava.DesignModerní designTenký rámeček je v dnešní době již samozřejmostí. Moderně navržen notebook nabídne ovšem i větší touchpad a obraz oproti minulé generaci, a to vše při hmotnosti 2,25 kg. Tříčlánková 52,5Wh baterie umožní provoz zhruba na 6 hodin. Díky technologii HP Fast Charge notebook nabijete do 50% za pouhých 45 minut.Zvuková výbavaHP Audio Boost a B&ODíky reproduktorům směrovaným přímo na uživatele, technologii HP Audio Boost a zvučení, který ladili profesionálové z firmy B&O, můžete naplno vnímat zvuk, který pozvedne atmosféru, a se kterým tak obživne každá zábava.Portová výbavaMožnosti připojeníHP Pavilion Gaming 15 v této konfiguraci disponuje moderním portem USB-C, skrze který můžete například připojit a nabíjet svůj smartphone. Pro další periferní zařízení poslouží dva porty USB-A. Monitor či televizi propojíte také HDMI kabelem. Combo audio jack je samozřejmostí. Stabilní připojení k internetu zajistí WiFi či port RJ-45.Konektivita a využitelnostKonektivita a využitelnostPro bezdrátovou komunikaci jsou k dispozici Bluetooth 5.0 a WiFi 5. K dokonalé pohodě i za šera nebo za tmy přispěje bíle podsvícená klávesnice s numerickými klávesami, a také touchpad s podporou vícedotykových gest.Vylepšený systém chlazeníVylepšené chlazení umožňuje provoz bez přehřívání, takže můžete hrát více, déle, rychleji a lépe. HP Pavilion Gaming 15 nabídne dva větráky, široký průduch a dvojitou tepelnou trubici (tzv. heat-pipe), která odvede teplotu přesně tam, kde je potřeba pro efektivní chlazení notebooku.PART WITH CROSS-SELL PRODUCTS

Produkt je výrobek značky Hp ,distribuovaný s EAN kódem 0195122942748.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hp, Počítače Hp, Notebooky Hp.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HP Pavilion Gaming 15-ec1901nc Shadow Black White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HP Pavilion Gaming 15-ec1901nc Shadow Black White
Právě si prohlížíte...

14273,- Kč