Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HP Pavilion Aero 13-be1000nc Rose Gold

HP Pavilion Aero 13-be1000nc Rose Gold

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HP Pavilion Aero 13-be1000nc Rose Gold z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným HP Pavilion Aero 13-be1000nc Rose Gold .

Detailní informace

Notebook HP Pavilion Aero 13-be1000nc Rose Gold:
Select model line:
Extrémně lehký notebook.HP Pavilion Aero 13 Rose GoldLíbí se vám myšlenka, že svůj skvěle vybavený notebook budete mít neustále u sebe? V tom případě vám vřele doporučujeme HP Pavilion Aero 13, který skvěle těží z technologického progresu společnosti AMD. Je totiž vybavený rychlým procesorem nové generace s grafickým čipem AMD Radeon Graphics. To vše zabalené v dokonalém těle ze slitin hořčíku a hliníku. A přitom se pyšní hmotností pod 1 kilogram!Procesor AMD Ryzen 5 ...5625UČtečka otisků prstůŠpičkový zvuk Bang & OlufsenRozlišení 1920×1200 pixelůLehký notebook s hmotností pod 1 kgAntireflexní IPS displej s úhlopříčkou 13,3Výkonný hardware od společnosti AMDK dispozici rychlé rozhraní USB-C 3.2 Gen 2, 2× USB-A 3.2 Gen 1 nebo HDMI 2.0Dlouhá výdrž baterie přes 10 hodinVýborný zvuk Bang & OlufsenPodsvícená klávesnice i čtečka otisků prstů13,3 displejAntireflexní obrazovkaFull HD+ (1920 × 1200) IPS displej notebooku HP Pavilion Aero 13 s širokými pozorovacími úhly nabízí křišťálově čistý obraz bez blikání. S prakticky bezrámečkovým designem a poměrem stran 16:10 poskytuje notebook větší plochu pro obsah v menších rozměrech.BateriePráce bez zásuvky po celý denS notebookem HP Pavilion Aero 13 se nemusíte nijak omezovat. Baterie totiž vydrží 10,5 hodiny. To znamená, že můžete bez omezení pracovat a tvořit po celý den. A to přesto, že si užijete vícevláknové zpracování dat díky modernímu CPU AMD Ryzen 5 5625U.Nízká hmotnostUžijte si mobilitu nové generaceV elegantním celokovovém těle se ukrývá nadstandardní výkon, ale to pravé překvapení se ukáže ihned po uchopení notebooku HP Pavilion Aero 13. Hmotnost notebook totiž padá pod 1 kilogram, což je naprosto neuvěřitelná hodnota. KonektoryUSB-C i rychlá WiFiK notebooku HP Pavilion Aero 13 připojíte spoustu příslušenství přes tři USB porty včetně jednoho USB-C 3.2 s přenosovou rychlostí až 10 Gb/s, podporou napájení nebo obrazovým výstupem až 4K při 60 Hz. K internetu se připojíte bezdrátově přes WiFi 6 (802.11ax). A komunikovat můžete prostřednictvím webkamery s HD rozlišením a s integrovanou dvojicí digitálních mikrofonů.Ekologická výrobaTělo notebooku obsahuje i recyklované plastyNotebook HP Pavilion Aero 13 je vyroben s ohledem na životní prostředí. Co to znamená? Na jeho výrobu se použilo značné množství recyklovaných plastů pocházejících z oceánů a od zákazníku.PART WITH CROSS-SELL PRODUCTS

Produkt je výrobek značky Hp ,distribuovaný s EAN kódem 0197029159540.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hp, Počítače Hp, Notebooky Hp.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 134,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

HP Pavilion Aero 13-be1000nc Rose Gold a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HP Pavilion Aero 13-be1000nc Rose Gold
Právě si prohlížíte...

23990,- Kč