Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujitsu LIFEBOOK U9311A

Fujitsu LIFEBOOK U9311A

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujitsu LIFEBOOK U9311A z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fujitsu LIFEBOOK U9311A .

Detailní informace

Notebook Fujitsu LIFEBOOK U9311A:
Profesionální notebook
Fujitsu Lifebook U9311A
Výhody notebooku Fujitsu Lifebook U9311APrvotřídní businessový notebook v ultralehkém provedeníIdeální volba pro profesionály na cestáchVýkonný procesor AMD Ryzen 7Full HD IPS displejŠiroké možnosti připojení periferií Dlouhá výdrž baterieOvěřovací systém PalmSecure
Přednosti notebooku
Fujitsu Lifebook U9311A
Ultramobilní Fujitsu Lifebook U9311A pro firemní profesionály
Fujitsu Lifebook U9311A je výjimečný notebook v čer...ném provedení. Tloušťka pouhých 16 mm a extrémně nízká hmotnost 0,885 kg je ideální volbou pro firemní profesionály, kteří často cestují. Spolehnout se můžete také na 10,3hodinovou výdrž baterie, pokročilé zabezpečení a celkově snadnou integraci do firemní infrastruktury. Díky vestavěnému globálnímu LTE modemu využijete bezpečné vysokorychlostní mobilní připojení v nejvyšší kvalitě, ať jste kdekoliv. 
Jistota výkonu notebooku Fujitsu Lifebook U9311A
O dostatečný výpočetní výkon při nízké spotřebě energie pro zpracování i kapacitně náročných aplikací se v notebooku Fujitsu Lifebook U9311A postará procesor AMD Ryzen 7. SSD disk o kapacitě 512 GB zajistí rychlý start systému a načítání aplikací. Práci za špatného osvětlení usnadní podsvícená klávesnice. Neautorizovanému přístupu brání špičkový ověřovací systém PalmSecure používající biometrickou technologii rozpoznávání obrazu cév. 
Kvalitní displej Fujitsu Lifebook U9311A
Displej s úhlopříčkou 13,3, tenkými rámečky a svítivostí 350 nitů má Full HD rozlišení a IPS úpravu pro široké pozorovací úhly. S integrovaným grafickým čipem AMD Radeon Graphics zvládnete s notebookem Fujitsu Lifebook U9311A i náročnější grafické úlohy včetně multimediálního prostředí. 
Komunikujte a připojte se na všechny způsoby s notebookem Fujitsu Lifebook U9311A
Pro připojení k internetové síti a komunikaci s ostatními zařízeními jsou v notebooku Fujitsu Lifebook U9311A přítomny technologie WiFi 6 a Bluetooth. Nechybí kompletní sada portů v plné velikosti – HDMI, LAN a USB-A a USB-C s rozhraním Thundebolt 4 a podporou napájení. Zvuková karta v kombinaci s kvalitními stereo reproduktory vytvářejí působivý zvuk, který oceníte jak při poslechu hudby, tak i hraní her či sledování filmů. *Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní.
Základní parametry notebooku
Fujitsu Lifebook U9311A...

Produkt je výrobek značky Fujitsu ,distribuovaný s EAN kódem 4065221735748.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fujitsu, Počítače Fujitsu, Notebooky Fujitsu.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

22 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujitsu LIFEBOOK U9311A a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujitsu a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujitsu najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujitsu LIFEBOOK U9311A
Právě si prohlížíte...

26541,- Kč