Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Asus ROG Zephyrus S GX701LXS-HG042T Black kovový

Asus ROG Zephyrus S GX701LXS-HG042T Black kovový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Asus ROG Zephyrus S GX701LXS-HG042T Black kovový z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Asus ROG Zephyrus S GX701LXS-HG042T Black kovový .

Detailní informace

Herní notebook Asus ROG Zephyrus S GX701LXS-HG042T Black kovový:
ASUS ROG Zephyrus S GX701LXS, legenda herních notebookůSpolečnost ASUS představuje revoluční herní notebook ROG Zephyrus S GX701LXS, který kombinuje nejvýkonnější komponenty v ultratenkém kovovém těle. Díky unikátnímu systému chlazení Active Aerodynamic System se podařilo do šasi tenkého 18,7 mm instalovat komponenty Intel a NVIDIA, normálně vyžadující daleko robustnější konstrukci. Jedná se tedy o nejtenčí a zároveň jeden z nejvýkonnějších notebooků ze série ASUS ROG....r />Tenké a mimořádně elegantní provedeníROG Zephyrus S GX701 se zcela vymyká tradičnímu smýšlení, jak má vypadat herní notebook. Výrobce totiž do tenkého těla integroval grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Max-Q. Což z něj činí herní notebook, který je snadno přenosný, abyste ho mohli vzít kamkoliv, a přitom je dostatečně silný, aby mohl konkurovat herním stolním počítačům. 2,7 kgHmotnost18,7 mmTloušťka
8jádrové CPU a moderní grafika, kombinace vhodná pro náročné hryASUS se rozhodl použít v notebooku ROG Zephyrus S GX701 osmijádrový procesor Core i7 řady Intel Comet Lake, který má dostatečnou oporu hned v 32GB operační paměti. Samozřejmostí je pak rychlé SSD s kapacitou 1 TB. Core i7Typ CPURTX 2080 Super Max-QTyp GPU32 GBDDR4SSD 1 TBRychlé úložištěNVIDIA RTXGrafický čip NVIDIA RTX poskytuje veškerý výkon desktopu i v mobilním segmentu.VýkonCitelný mezigenerační nárůst výkonu vám garantuje plynulé herní zážitky. TechnologieNové grafické karty odpovídají požadavkům moderních displejů včetně 4K rozlišení nebo připojení více monitorů současně.
Podpora pro VRASUS ROG Zephyrus S GX701LXS je vhodný pro vaše první krůčky uvnitř virtuální reality. Stačí si pořídit kompatibilní VR set a vydat se vstříc novým zážitkům.
Herní klávesnice ASUS ROG Zephyrus S GX701 s podsvícením RBG AuraKlávesnice ROG Zephyrus S je umístěna u přední hrany těla, což umožňuje lepší chlazení vnitřních komponent a nabízí pohodlnější pozici pro hráče, kteří jsou zvyklí na stolní klávesnice. Aura RGB osvětlení dovolí přizpůsobit barvy a dynamické efekty pro celou klávesnici. Můžete si však přizpůsobit i jednotlivé skupiny kláves QWER a WASD odděleně, aby bylo vaše nastavení ideální pro hry MOBA, FPS a další hry přesně dle vašich představ. Díky zaručené životnosti 20 milionů klávesových úhozů budou vítězství vždy na dosah!
Luxusní 300Hz displej s G-SYNCDisplej ROG Zephyrus vám zprostředkuje výjimečně plynulé hraní při skutečné obnovovací frekvenci 300 snímků za sekundu. Budete si vychutnávat pocit z plynulé a obzvláště rychlé hry. Díky širokým pozorovacím úhlům a 100% pokrytí sRGB vytváří panel také vynikající barvy bez ohledu na to, z které pozice displej sledujete.
Externí webkameraExterní webkamera ROG GC21 se snímkovou frekvencí 60 FPS  zachytí ostré Full HD detaily a učiní každý pohyb hladším a jemnějším. Kameru připojíte přes USB a umístíte jí kamkoliv tak, abyste získali ideální snímací úhel.     
ROG GAMING CENTERNástroj ROG Gaming Center vyvoláte jedním stisknutím klávesové zkratky. Objeví se komplexní přístrojová deska s množstvím užitečných informací včetně frekvencí, napětí a teplot CPU a GPU. Pomocí ovládacího panelu můžete provádět úpravy parametrů v reálném čase.
Chlazení dovedené k dokonalostiNotebook ASUS ROG Zephyrus S GX701 používá aktivní aerodynamický systém (AAS), nabízí několik vylepšení, která činí chlazení efektivnější, zlepšují vnitřní proudění vzduchu a umožňují, aby se ventilátor otáčel pomaleji a tišeji, přičemž dokáže udržet i dostatečně nízké teploty. Také došlo k přizpůsobení tvaru sacího potrubí, aby došlo k ještě většímu snížení hladinu hluku. Zephyrus běží na dostatečně nízkých teplotách, abyste se nemuseli omezovat a zároveň je dostatečně tichý, abyste si užili vaše hry. zvýšení o20%plochy v kontaktu se vzduchemzvýšení o32%průtoku vzduchusnížení teploty o20%Nemusíte se omezovatSystém zaručeně zůstane stabilní....

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4718017656764.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Počítače Asus, Notebooky Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Asus ROG Zephyrus S GX701LXS-HG042T Black kovový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Asus ROG Zephyrus S GX701LXS-HG042T Black kovový
Právě si prohlížíte...

51423,- Kč