Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Acer Swift 5 EVO Mist Green Antimicrobial celokovový

Acer Swift 5 EVO Mist Green Antimicrobial celokovový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Acer Swift 5 EVO Mist Green Antimicrobial celokovový z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Acer Swift 5 EVO Mist Green Antimicrobial celokovový .

Detailní informace

Notebook Acer Swift 5 EVO Mist Green Antimicrobial celokovový:
Acer Swift 3 je synonymem dostupnosti, výkonu a komfortu. Při 14 palcích obrazovky a s minimálními rozměry i váhou je ideální pro práci na cestách, ale nezklame ani při potřebě odpočívat a bavit se. Je věrným společníkem, z jehož designu dýchá luxus a spolehlivost po všech stránkách. Nejsilnější stránkou příjemně jednoduchého a pohledného designu tohoto kousku je kovové tělo, které působí luxusnějším dojmem a spolehlivě chrání komponenty. Matný displej přispěje ke komfortu stej...ně jako pohodlná klávesnice a další drobnosti, kterých nebudete moci nabažit.
Swift 5 Mist GreenNový Acer Swift 5 se může pochlubit hmotností přibližně 1 kg, tloušťkou 14,95 mm a neuvěřitelným 90% poměrem obrazovky k šasi. Notebook je vybaven procesorem Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake, výkonnou grafickou kartou Intel Iris Xe Graphics a vydrží až 15 hodin na baterii.Acer Switf 5 disponuje procesorem Intel Core i7 1165G7 Tiger LakeNotebook má hmotnost okolo 1 kg, tloušťka 14,95 mm, kovové tělo a dotykový displejAž 15hodinová výdrž na bateriiSSD disk s kapacitou 1 TBSpolečnost Acer, která se zabývá hardwarem, softwarem a službami, byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Mezi nabízené produkty společnosti Acer patří počítače, monitory, projektory, servery, tablety, chytré telefony a nositelná elektronika. Společnost Acer také vyvíjí cloudová řešení, která podporují internet věcí. V roce 2016, kdy Acer oslavuje čtyřicáté výročí svého založení, se řadí mezi pět největších počítačových firem na světě.
Lehký. Moderní. Tenký.
Tento výkonný notebook Acer Swift 5 Mist Green s hmotností 1 kg se může pochlubit tělem vyrobeným z vysoce kvalitních slitin hořčíku a lithia i hořčíku a hliníku, což mu umožňuje dosáhnout neuvěřitelně malé tloušťky 14,95 mm.
Antimikrobiální řešení
Je prokázáno, že antimikrobiální látka vyhovující standardům BPR a EPA v povlaku na povrchu šasi, klávesnice, pantů, čtečky otisků prstů, a dokonce i štítků vykazuje konzistentní {3 log (> 99,9 %)} míru mikrobiální redukce proti široké škále bakterií, a to podle zkušebního protokolu JIS Z 2801 a ISO 22196. Gumové nožičky notebooku Acer Swift 5 Mist Green jsou také vyrobeny z antimikrobiálního materiálu na bázi iontů stříbra.
Odolné sklo s živými barvami
14 Full HD IPS displej s dotykovou vrstvou je překryt odolným antimikrobiálním sklem Corning® Gorilla® sklem. Při jasu 340 nitů a 100% pokrytí barevného prostoru sRGB jsou barvy živé a budete mít k dispozici i dostatečně velkou zobrazovací plochu díky konstrukci s úzkým rámečkem nabízejícím působivý 90% poměr velikosti obrazovky k tělu notebooku Acer Swift 5 Mist Green.
Mimořádně vysoká produktivita
Maximalizujte rychlost řešení každého úkolu s procesorem Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake, 1TB vysokorychlostním PCIe SSD úložištěm a grafickou kartou Intel Iris Xe Graphics. Přizpůsobení hluku notebooku Acer Swift 5 Mist Green prostředí, ve kterém pracujete, usnadňuje několik režimů chlazení přístupných pomocí klávesové zkratky Fn + F. Výkon dále zvyšuje dvojice heatpipe a závěsy notebooku, které při otevření víka nadzvednou jeho základnu.
Celodenní výdrž na baterii
Když trávíte...

Produkt je výrobek značky Acer ,distribuovaný s EAN kódem 4710180397567.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Acer, Počítače Acer, Notebooky Acer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acer Swift 5 EVO Mist Green Antimicrobial celokovový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acer Swift 5 EVO Mist Green Antimicrobial celokovový
Právě si prohlížíte...

28255,- Kč