Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Acer Nitro 5 Obsidian Black

Acer Nitro 5 Obsidian Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Acer Nitro 5 Obsidian Black z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Acer Nitro 5 Obsidian Black .

Detailní informace

Herní notebook Acer Nitro 5 Obsidian Black: Acer Chromebook N7 je přenosný notebook s dostatečnou kapacitou baterie na celý den na jediné nabití.VypnutoNITRO 5Objevte a vychutnejte si novou a podmanivější úroveň hraní s Full HD displejem a výkonným herním hardwarem notebooku Acer Nitro 5.Procesor Intel Core i5 9300H Coffee LakeGrafika NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti17,3 Full HD displejUživatelské rozhraní NitroSenseVypnutoSpolečnost Acer byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují ka...ždodenní život. V roce 2016 se řadí mezi pět největších počítačových firem na světě.VypnutoÚchvatný obraz Acer Nitro 5 Obsidian BlackProzkoumejte hry ve větších detailech díky ostrému obrazu na 17,3 Full HD IPS displeji notebooku Acer Nitro 5. Zvyšte poměr velikosti zobrazovací plochy ku tělu notebooku na 80 % díky pouhých 7,18 mm úzkým rámečkům a vychutnejte si živé barvy na panelu s 72% pokrytím barevného prostoru NTSC.VypnutoDominujte hernímu poli s Acer Nitro 5
Získejte nadvládu nad herním světem díky kombinaci výkonu procesoru Intel Core i5 9300H Coffee Lake a grafické kartě NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti. Notebook Acer Nitro 5 disponuje rychlým 100GB SSD úložištěm, které zajistí bleskové spouštění aplikací a her. Herní notebook má ve svém arzenálu hned 16 GB RAM DDR4.VypnutoChlazení pod kotlemPokud náročné hraní vyžaduje zvýšení výkonu, přijde na řadu dvojice ventilátorů, technologie Acer CoolBoost a konstrukce se dvěma výdechy. Technologie CoolBoost zvyšuje rychlost o 10 % a chlazení procesoru/grafického jádra o 9 % v porovnání s automatickým režimem. Monitorujte a spravujte svůj systém v reálném čase s NitroSense pokrývajícím teploty, rychlosti otáček ventilátorů a další.VypnutoAcer Nitro 5 přináší klíč k vítězstvíDíky vyhrazeným klávesám NitroSense stačí vydávat příkazy pouhým dotykem, zatímco jsou pro snadné nalezení zvýrazněny klávesy WASD a šipky. Vychutnejte si jasnou hmatovou odezvu kláves díky jejich 1,6mm zdvihu. Okořeňte si své hraní v temných prostředích díky červeně podsvícené klávesnici notebooku Acer Nitro 5.VypnutoProlomení zvukové bariéryLepší zvuk přináší konkurenční výhodu a také pohlcující zážitky. Oživte své hry a vychutnejte si podmanivý zvuk Acer Nitro 5 díky Waves MaxxAudio společně s Acer TrueHarmony. Získejte inteligentní basy, vylepšené dialogy i hlasitost díky funkci Waves MaxxAudio a hlubší a bohatší zvuky díky technologii Acer TrueHarmony.VypnutoKiller konektivitaZískejte on-line převahu díky převzetí kontroly nad vaší sítí a prioritizování vašeho hraní se síťovým řešením Killer E2500. Streamujte snadno své hraní díky gigabitové WiFi 6 s technologií 2x2 MU-MIMO. Zapojte všechny své periferie do celé řady portů Acer Nitro 5, mezi které patří HDMI 2.0, USB typ C Gen 1 a další.

Produkt je výrobek značky Acer ,distribuovaný s EAN kódem 4710886044475.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Acer, Počítače Acer, Notebooky Acer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

9 889,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Acer Nitro 5 Obsidian Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acer Nitro 5 Obsidian Black
Právě si prohlížíte...

16890,- Kč