Židle Sisi 4 Ludvík s klepadlem od značky Snap - 17% sleva

-17%
Židle Sisi 4 Ludvík s klepadlem od značky Snap
3 877 4 679 950
3 877,- Kč

Původní cena: 4 679,- Kč


Hodnocení:


Židle Sisi 4 Ludvík s klepadlem od značky Snap z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Židle Sisi 4 Ludvík s klepadlem od značky Snap .

Zlevněné zboží

S židlemi Sisi 4 Ludvík s klepadlem od značky Snapzíská vaše jídelna novou tvář.Na první pohled zaujmou elegantními doplňky, klasickým tvarem a precizním zpracováním.Skvělý vizuální efekt doprovází také funkčnost.Díky svému tvaru jsou totiž velmi pohodlné.Židle Sisi 4 Ludvík je klasickou verzí židlí Sisi, ale je obohacená o klepadlo na opěrce.Klepadlo má speciální montážní systém, díky kterému nelze vidět uchycení k opěradlu:Na výběr máte jednu ze tří barev, ve kterých vám klepadlo vyrobíme. Na výběr máte stříbrnou, zlatou nebo patinu (renesanč...ní bronz). Výběr barvy nemá vliv na cenu.Zvolenou barvu si vyberete během tvoření objednávky.Sedák a opěradlojsou oboustranně čalouněné.Na výběr jsme pro vás připravili širokou škálu látek v mnoha barvách. Pro lepší představu doporučujeme prohlédnout sifotografie dostupných látek na kartě Materiály(látky).Vybrané vzorky látek si můžete objednat také formou vzorníku.Všechny látky, dostupné pro tento model, jsou zahrnuty v Ceníku produktu.Konstrukceje vyrobenaz dřevěných nohou, které jsou dvakrát lakovány nejkvalitnějším švýcarským lakem, nezávadným pro životní prostředí.Nohy jsou vyrobenyz výběrového bukového dřeva.Na výběr máte z několika barev mořidla, které se používá k barvení základního dřeva - viz záložkaMateriály(dřevo).Pro usnadnění rozhodování máte rovněž možnost prohlédnout sirůzná barevná provedení v naší fotogalerii.Nohy židle jsou zajištěny krytkami, které zabraňují případnému poškrábání podlahy.Barvy splňují ekologické normy a jsou zdravotně nezávadné.Pružinový sedákv kombinaci s opěradlem zajišťuje nejvyšší komfort sezení.Při výrobě jsou používány čalounické pěny o hustotě 25kg/m3 a 35kg/m3 od uznávaného evropského výrobce. Zajišťují dlouhodobé užívání v nezměněné kvalitě.Čalounické pěny mají ekologický certifikát OEKO - TEXV naší nabídce najdete také další modely židlí Sisi -otevřete si kartu Podobné.Na židli se vztahuje2 letá záruční dobavýrobce,Židle Vám bude vždydoručena ZDARMAna uvedenou adresuDŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na vrácení zboží do 14 dnů od doručení. Rozměry:*Uvedená velikost se může mírně lišit v závislosti na konfiguraci produktu. Rozměrová tolerance mezi produkty stejné konfigurace je +/-20mm.

Produkt je výrobek značky Snap.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 429,- Kč
1 187,- Kč
Detail
3 689,- Kč
3 307,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Židle Sisi 4 Ludvík s klepadlem od značky Snap a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Snap a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Snap najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Židle Sisi 4 Ludvík s klepadlem od značky Snap
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

3877,- Kč