Židle Ministyle WHITE Fotbalista

Židle Ministyle WHITE Fotbalista
1 998 1 949 328
1 998,- Kč

Původní cena: 1 949,- Kč


Hodnocení:


Židle Ministyle WHITE Fotbalista z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Židle Ministyle WHITE Fotbalista .

Detailní informace

Spolehlivý model Ministyle od společnostiNowy Stylje nejprodávanější židlí pro nejmenší.Dětská otočná židles certifikátem hmotnostido 45 kg, ideální pro první roky práce u stolu.Nabízen model je vbílé barvě- bílý rám, s motivem fotbalisty. Krásné, zářivé barvy, velurová tkanina měkká a příjemná na dotek.V naší nabídce naleznete celou sérii židlí Ministyle v různých barvách látky. Rám-ČERNÝ A BÍLÝ- kartaPRODUKTY.Židle Ministyle jsou vybaveny základním mechanismem, který umožňuje:
- nastavení výšky sedáku pomocí pneumatického zdvihu,
- ...výškové nastavení tvarovaného opěradla, díky této funkci je možné opěradlo přizpůsobit potřebám uživatele,
- nastavení vzdálenosti mezi opěradlem a sedadlem pomocí "nastavení hloubky", díky čemuž stolička "roste" s dítětem.Židle je standardně vybavena pevnými područkami, které lze kdykoliv snadno odstranit a znovu namontovat.Pětiprvková nylonová základna je vybavena kolečky pro kobercové povrchy. Můžete si koupit další sadu měkkých kol, které minimalizují spotřebu parketových povrchů, panelů a kameniny.Pokud si chcete dokoupit sadu 5 měkkých koleček se silikonovou vrstvou, vyberte si tuto možnost v košíku při objednávání.Na produkt se vztahuje3 letá záruční dobavýrobce.Zásilka Vám bude doručena ZDARMA.Nábytek vyžaduje krátkou montáž podle přiložených pokynů.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na vrácení zboží do 14 dnů od doručení. Rozměry:

Produkt je výrobek značky Nowy Styl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Židle Ministyle WHITE Fotbalista a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nowy Styl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nowy Styl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Židle Ministyle WHITE Fotbalista
Právě si prohlížíte...

1998,- Kč