Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zazu LOU noční světlo sovy se zvukovým senzorem v bílé a růžové barvě

Zazu LOU noční světlo sovy se zvukovým senzorem v bílé a růžové barvě

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zazu LOU noční světlo sovy se zvukovým senzorem v bílé a růžové barvě z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Zazu LOU noční světlo sovy se zvukovým senzorem v bílé a růžové barvě .

Detailní informace

LOU - jedná se o stylovou a praktickou lampu pro dětský pokoj a zároveň měkké noční světlo. Zvláštní věc: prsten a sova září různou intenzitou. Prsten má jasnější světlo, které stačí například pro oblékání pyžama nebo na čtení knihy. Sova na druhé straně poskytuje jen tolik světla, aby rozptýlila tmu, a je proto ideálním nočním světlem. Intenzitu světla lze u obou prvků ztlumit. Obě světla mají funkci automatického vypnutí: dítě usíná se zapnutým světlem, ale během spánku je v místnosti tma nebo je jen velmi jemně osvětleno svitem sovičky. . Ja...ko světlo v místnosti (RING svítí): Nastavitelný jas Funkce vypnutí (po 30 minutách) Jako orientační světlo (svítí EULE): Nastavitelný jas Funkce vypnutí (po 60 minutách) Aktivace zvuku: Pokud pláč pokračuje po dobu 5 sekund, sova zapne se na 5 minut podrobnosti o produktu: velikost: cca. 18,0 x 8,0 x 14,5 cm Hmotnost produktu: přibližně 358 g Materiál: ABS (plast) USB mini adaptér Baterie: 3 x AA (nejsou součástí dodávky) Věk: od narození

Produkt je výrobek značky Zazu ,distribuovaný s EAN kódem 0799439610583.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zazu LOU noční světlo sovy se zvukovým senzorem v bílé a růžové barvě a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zazu a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zazu najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zazu LOU noční světlo sovy se zvukovým senzorem v bílé a růžové barvě
Právě si prohlížíte...

1099,- Kč