Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Závěsné křeslo Fiore I Černo-šedé

Závěsné křeslo Fiore I Černo-šedé

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Závěsné křeslo Fiore I Černo-šedé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Hop SportZískejte tento produkt se slevou z obchodu Hop Sport a budete spokojení s dodaným Závěsné křeslo Fiore I Černo-šedé .

Detailní informace

Závěsné křeslo Fiore je moderní a funkční závěsné křeslo značky diVolio, které se bude skvěle hodit do každého exteriéru, ale také interiéru. Je také dokonalým prvkem vybavení zahradního posezení a může být využito dokonce i jako dětská houpačka. Je vyrobeno z kvalitního ekologického ratanu, odolného vůči slunečnímu záření. Ručně tkaný koš pro jednu osobu vyrobený z vysoce elastického pleteného materiálu a díky tomu se dokonale přizpůsobí tvaru těla a přinese pocit blaženého relaxu. Za bezpečnost a pevnost konstrukce je zodpovědný litinový rám ...namontovaný na široké kruhové základně. Souprava obsahuje měkký polštář k sezení a menší polštářek, který slouží jako opěrka hlavy. Tlumené barvy jsou další výhodou tohoto produktu.
Odolná konstrukce
Křeslo je upevněno na stabilním ocelovém rámu potaženém práškovou barvou. Rám křesla je vyroben z odolného výpletu (polyratan), který je odolný vůči dešti, sněhu nebo slunečnímu záření. Precizní zpracování zajišťuje bezpečnost používání a produktu dodává originální a jedinečný vzhled. Na základně jsou odnímatelné plastové kryty, které dodatečně stabilizují celé závěsné křeslo.
Impregnované polštáře
Díky výjimečně hrubému a měkkému sedacímu polštáři se na závěsném křesle Fiore budete cítit mimořádně pohodlně. Polštář je vyroben z impregnovaného materiálu, díky čemuž je odolný vůči skvrnám a snadno se čistí. Díky zipu můžete povlečení kdykoli vyjmout a opět. Doplňkový polštářek, který slouží jako opěrka hlavy, je vybaven bočními stuhami, díky kterým můžete polštářek připevnit na koš a tak nastavit jeho výšku.
Možnost složení
Křeslo je navzdory své velikosti lehké a díky možnosti odpojení koše od rámu lze snadno přemístit na jiné místo. Umístěte ho kamkoli chcete a užijte si blažený odpočinek! Rovněž nemusíte využít stojan a závěsné křeslo můžete zavěsit přímo do stropu, což bude ideální řešení pro menší místnosti. Toto řešení vám umožní užívat si houpačku diVolio po celý rok: v létě na zahradě nebo na balkoně, v zimě v pohodlí domova či bytu. Všestrannost, jednoduchost montáže jsou výhodami díky kterým křeslo Fiore splní vaše očekávání!
Technické údaje:
Producent: DiVolio
Model: Fiore I DV-035SW
sada obsahuje: rám, sedací koš a polštáře
barva koše: černá
barva polštářů: šedá
barva rámu: černá
výška rámu: 195 cm
průměr základny: 120 cm
rozměry koše: šířka 110 cm x výška 120 cm x hloubka 75 cm
nosnost: 130 kg
Produkt je určen pro vlastní montáž. Vzhledem k rozměrům, tzn. hmotnost a velikost, jakož is ohledem na bezpečnost při přepravě, je zboží expedováno na paletě.
Vzhledem k polyratanovému materiálu a ruční výrobě výpletu na košíku je rozměrová tolerance +/- 5 cm

Produkt je výrobek značky Di Volio ,distribuovaný s EAN kódem 5902308228559.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Černo-šedé dámské vzorované kožené tenisky na platformě VANS Old Skool Stackform

Velikost 36 / šedá / Pravá kůže, pravá kůže v semišové úpravě / Pro ženy / Vans
2 599,- Kč
1 949,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Závěsné křeslo Fiore I Černo-šedé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Di Volio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Di Volio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Závěsné křeslo Fiore I Černo-šedé
Právě si prohlížíte...

10090,- Kč