Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Zahradní ratanový nábytek FIRENZE DV-016GF - 6 ks Béžový

Zahradní ratanový nábytek FIRENZE DV-016GF - 6 ks Béžový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zahradní ratanový nábytek FIRENZE DV-016GF - 6 ks Béžový z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Hop SportZískejte tento produkt se slevou z obchodu Hop Sport a budete spokojení s dodaným Zahradní ratanový nábytek FIRENZE DV-016GF - 6 ks Béžový .

Detailní informace

Sada zahradního nábytku Firenze Vám poskytne pohodlí a relax na zahradě nebo na terase. Souprava je vyrobena z vysoce kvalitního technorattanu, který poskytuje nábytku mimořádnou pevnost a odolnost vůči různým povětrnostním podmínkám. Souprava Firenze se vyznačuje elegantním designem a kvalitním zpracováním s důrazem na každý detail. Souprava obsahuje pohovku pro dvě osoby, dvě křesla, dva sedací pufy a stolek s tvrdým sklem. Souprava je vybavena měkkými polštáři s impregnovanými potahy, které jsou odolné vůči vlhkosti a nečistotám.
Se sou...pravou Firenze obdržíte i dvě polárové deky šedé barvy.
Trvanlivost technorattanu
Zahradní nábytek Firenze se velmi jednoduše montuje, je lehký a praktický. Elegantní výplet je odolný vůči atmosférickým podmínkám a UV záření.
Impregnované potahy
Souprava je vybavena měkkými polštáři, které jsou mimořádně příjemné na dotek. Potahy jsou také odolné vůči skvrnám a vodě. Při nechtěném vylití nápoje jako např. vína nebo kávy se skvrny velmi snadno odstraní, protože potahy polštářů jsou vybaveny skrytým zipem, který umožňuje jejich rychlé a pohodlné stažení a následné vyprání.
Elegantní kávový stolík
Elegantní kávový stolek z materiálu napodobujícího dřevo (Pollywood) je odolný vůči vodě, snadno se čistí a především je mimořádně trvanlivý. Pod vrchní deskou se nachází polička, na kterou můžete při servírování kávy položit laptop nebo knihu.

Produkt je výrobek značky Di Volio ,distribuovaný s EAN kódem 5902308220911.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní ratanový nábytek FIRENZE DV-016GF - 6 ks Béžový a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Di Volio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Di Volio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní ratanový nábytek FIRENZE DV-016GF - 6 ks Béžový
Právě si prohlížíte...

7641,- Kč