Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zahradní kultivátor pro jednu nápravu - {{pracovní_šířka_1413}} mm - železo - pro jednu nápravu HT-WB-900

Zahradní kultivátor pro jednu nápravu - {{pracovní_šířka_1413}} mm - železo - pro jednu nápravu HT-WB-900

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zahradní kultivátor pro jednu nápravu - {{pracovní_šířka_1413}} mm - železo - pro jednu nápravu HT-WB-900 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Zahradní kultivátor pro jednu nápravu - {{pracovní_šířka_1413}} mm - železo - pro jednu nápravu HT-WB-900 .

Detailní informace

Chcete vytvořit nový záhon nebo provést těžké výkopové práce? S robustním zahradním kypřičem pro jednonápravový stroj bude tento krok hračkou. Praktické zahradní nářadí od hillvert vám pomůže zkypřit zhutnělou půdu bez větší námahy. Přístroj je vybaven širokou pracovní plochou a ochranným krytem a je ideální pro malé a středně velké zahrady. Rydlo je praktické příslušenství, které doplňuje jednoosý kypřič HT-WB-900 (číslo položky: 10090378). Snadno se sestavuje a usnadňuje vám kultivaci půdy. Pomocí motorové motyčky důkladně zkypřete vrchní vrs...tvu půdy a zapravte do ní mulč, rašelinu, písek, hnojivo nebo kompost. Díky pracovní šířce 685 mm můžete v krátké době uvolnit větší plochy. 24 výkonné nože se zaryjí {{tilling_depth}} mm hluboko do země. Kryt oje je vyroben z robustního železa. Zvyšuje vaši bezpečnost při práci na zahradě a chrání před kameny, které se při kypření vyvrhují. Celkově má kultivátor vysoce kvalitní konstrukci, která zaručuje dlouhou životnost.

Produkt je výrobek značky Hillvert ,distribuovaný s EAN kódem 4062859146700.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní kultivátor pro jednu nápravu - {{pracovní_šířka_1413}} mm - železo - pro jednu nápravu HT-WB-900 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hillvert a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hillvert najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní kultivátor pro jednu nápravu - {{pracovní_šířka_1413}} mm - železo - pro jednu nápravu HT-WB-900
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč