Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zahradní drtič - {{rated_power_W_}} W - {{max_průměr_řezu_875_temp}} mm

Zahradní drtič - {{rated_power_W_}} W - {{max_průměr_řezu_875_temp}} mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zahradní drtič - {{rated_power_W_}} W - {{max_průměr_řezu_875_temp}} mm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Zahradní drtič - {{rated_power_W_}} W - {{max_průměr_řezu_875_temp}} mm .

Detailní informace

Chcete upravit keře, živé ploty nebo stromy? Ale kam umístit řízky? hillvert vám nabízí optimální řešení pro vaše zahradní potřeby s drtičem zahradního odpadu a snižuje objem vašeho zahradního odpadu o 70 až 80 %. Nasekanou mulčovací hmotu můžete použít ke kompostování nebo dokonce jako palivo. Výkonný motor zahradního drtiče {{hodnocený_výkon_W_}} W a zvýšená rychlost řezání {{bez_zatížení_rychlost_1924}}. otáček za minutu můžete drtit větve a odřezky o průměru až {{max_průměr_řezu_875_temp}} mm. Můžete také rychle a efektivně skartovat listy ...nebo květinové řízky. Pro vaši bezpečnost je skartovačka vybavena přepěťovou a nadproudovou ochranou a funkcí automatického zastavení pro případ, že se něco zachytí ve skartovacím válci. Zahradničení je ještě pohodlnější díky sběrné nádobě o objemu 50 l, která vám ušetří zbytečné cesty na kompost. Díky hliníkovému rámu je drtič nejen mimořádně robustní, ale zaujme i svou nízkou vlastní hmotností. Díky tomu a dvěma plastovým kolečkům o průměru 165 mm můžete zahradní drtič snadno přemístit, kam potřebujete. Používejte ochranu očí a rukavice!Vyhledejte volnou výstupní šachtu. Pokud je sběrný vak příliš plný, může dojít k zaseknutí zařízení!Drcený materiál nesmí přesáhnout průměr {{max_řez_průměr_875_temp}} mm!Nikdy nesahejte do hexleru na zahradu!

Produkt je výrobek značky Hillvert ,distribuovaný s EAN kódem 4062859177209.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní drtič - {{rated_power_W_}} W - {{max_průměr_řezu_875_temp}} mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hillvert a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hillvert najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní drtič - {{rated_power_W_}} W - {{max_průměr_řezu_875_temp}} mm
Právě si prohlížíte...

4599,- Kč