Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white

Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white
Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white
Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white
Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white
14 534 13 003 31
14 534,- Kč

Původní cena: 13 003,- Kč


Hodnocení:


Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white .

Detailní informace

Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus Pořiďte si startovací balíček zabezpečovacího systému od společnosti Ajax. Balení obsahuje centrální jednotka, bezdrátový senzor oken a dveří, bezdrátový detektor pohybu a klíčenku s tísňovým tlačítkem. Zabezpečovací systém tak maximálně ochrání vaši domácnost nejen před vloupáním. Bezdrátová technologie Centrální jednotka s ostatními komponenty zabezpečení od společnosti Ajax komunikuje bezdrátově prostřednictvím technologie Jeweller, a to až do vzdálenosti 2000 m v otevřeném prostoru, případně i přes ...několik pater výškové budovy. Centrální jednotka Chytrá centrální jednotka analyzuje hrozby, filtruje falešné poplachy a prostřednictvím mobilního telefonu vás upozorní na jakékoliv nebezpečí. Systému stačí i pomalejší internetové připojení rychlostí 0,5 kb/s. Dále jednotka disponuje vestavěnou záložní baterií, která udrží provoz až 16 hodin při výpadku energie. Detektor pohybu Detektor pohybu je vybaven kamerou s horizontálním úhlem záběru 88,5°. Pohyb detekuje až na vzdálenost 12 metrů. Rozezná i pohyb vašich domácích mazlíčků do hmotnosti 20 kg a výšky 50 cm a spolehlivě tak ignoruje veškeré falešné pohyby. Baterie slibuje výdrž až 7 let. Senzor oken a dveří Díky tomuto spolehlivému senzoru dostanete prostřednictvím centrální jednotky vždy upozornění na nežádoucí otevření oken či dveří přímo do vašeho mobilního telefonu. Zařízení je maximálně chráněno proti narušení či sabotáži a baterie poskytne až 7 let výdrže.

Produkt je výrobek značky Ajax ,distribuovaný s EAN kódem 0856963007439.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ajax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ajax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zabezpečovací systém Ajax StarterKit Plus white
Právě si prohlížíte...

14534,- Kč