Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

X-lander Zimní fusak X-Warm 230 g/m Green Lagoon - 24% sleva

-24%
X-lander Zimní fusak X-Warm 230 g/m Green Lagoon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


X-lander Zimní fusak X-Warm 230 g/m Green Lagoon z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným X-lander Zimní fusak X-Warm 230 g/m Green Lagoon .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: t Vhodné pro děti a miminka od narození do přibližně 4 let věku Perfektně se hodí na každodenní procházky Nánožník roste s dítětem a je vhodný pro batole v kočárku až do konce jeho používání. Má všechny tepelné a hygroskopické vlastnosti Moduly a promyšlené uspořádání zipů umožňují přizpůsobit délku spacího pytle velikosti těla dítěte. Chránič nohou má stahovací šňůrku a dobře zabalenou kapuci, které tvoří krásný a jemný kokon. Lehký, vodoodpudivý nylon potažený nepromokavou vrstvou zpomaluje absorpci vody a rychle schne.... Teplá a tenká jako zimní sportovní bunda, která neomezuje dítě v pohybu a v kočárku zabírá málo místa. Protiskluzová záplata na spodní straně spacího pytle, která zabraňuje sklouznutí ze sedadla. Obsahuje antialergickou výplň, která zabraňuje vzniku plísní a roztočů, takže je bezpečná pro alergiky. Po srolování je malý a kompaktní a lze jej vzít kamkoli s sebou. Díky odděleným, plně rozepínacím zipům lze spací pytel zcela otevřít a dítě lze ještě snadněji uložit do kočárku. Oblast nohou nánožníku je vyrobena z nepromokavé tkaniny, která zabraňuje znečištění. Vysoce kvalitní a k pokožce šetrný vnitřní materiál Díky univerzálním otvorům pro pásy je nánožník vhodný pro většinu kočárků a díky další řadě otvorů také pro kočárky s popruhy pro novorozence. Vodotěsné, kryté zipy, stejně jako u speciálního oblečení Outdoor , zabraňují vniknutí jakýchkoli tekutin. Zip se nedotýká pokožky dítěte, špička zipu pod bradou je zajištěna měkkým materiálem. Vysoce kvalitní zipy, které se nezasekávají ani v chladných podmínkách Je vybaven stahovací šňůrkou, která umožňuje srolovat celý návlek do malého balíčku. Suroviny použité při výrobě splňují přísné normy pro výrobky pro děti. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka): 105 x 48 cm Rozměry zkráceného nánožníku (délka x šířka): 79 x 41 cm Hmotnost výrobku: 1 kg Materiál a péče: Materiál potahu: 100 % polyester Pokyny pro péči: Praní v ruce, nevhodné do sušičky, nežehlit, nečistit chemicky, sušit v odkapávací sušičce.

Produkt je výrobek značky X-lander ,distribuovaný s EAN kódem 5907651639908.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

X-lander Zimní fusak X-Warm 230 g/m Green Lagoon a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce X-lander a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku X-lander najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

X-lander Zimní fusak X-Warm 230 g/m Green Lagoon
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

1094,- Kč