Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

X-lander Footmuff X-Warm 110 g/m Green Sunset - 10% sleva

-10%
X-lander Footmuff X-Warm 110 g/m Green Sunset

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


X-lander Footmuff X-Warm 110 g/m Green Sunset z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným X-lander Footmuff X-Warm 110 g/m Green Sunset .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Vhodné pro děti a miminka od narození do přibližně 4 let. Perfektně se hodí na každodenní procházky Nánožník roste s dítětem a je vhodný pro batole v kočárku až do konce jeho používání. Má všechny tepelné a hygroskopické vlastnosti Moduly a promyšlené uspořádání zipů umožňují přizpůsobit délku spacího pytle velikosti těla dítěte. Chránič nohou má stahovací šňůrku a dobře zabalenou kapuci, které tvoří krásný a jemný kokon. Lehký, vodoodpudivý nylon potažený nepromokavou vrstvou zpomaluje absorpci vody a rychle schne. Tepl...á a tenká jako zimní sportovní bunda, která neomezuje dítě v pohybu a v kočárku zabírá málo místa. Protiskluzová nášivka na spodní straně spacího pytle, která zabraňuje sklouznutí ze sedadla. Obsahuje antialergickou výplň, která zabraňuje vzniku plísní a roztočů, takže je bezpečná pro alergiky. Po srolování je malý a kompaktní a lze jej vzít kamkoli s sebou. Díky odděleným, plně rozepínacím zipům lze spací pytel zcela otevřít a dítě lze ještě snadněji uložit do kočárku. Oblast nohou nánožníku je vyrobena z nepromokavé tkaniny, která zabraňuje znečištění. Vysoce kvalitní a k pokožce šetrný vnitřní materiál Díky univerzálním otvorům pro pásy je nánožník vhodný pro většinu kočárků a díky další řadě otvorů také pro kočárky s popruhy pro novorozence. Vodotěsné, kryté zipy, stejně jako u speciálního oblečení Outdoor , zabraňují vniknutí jakýchkoli tekutin. Zip se nedotýká pokožky dítěte, špička zipu pod bradou je zajištěna měkkým materiálem. Je vybavena stahovací šňůrkou, která umožňuje srolovat celou brašnu do malého balíčku. Suroviny použité při výrobě splňují přísné normy pro výrobky pro děti. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka): 105 x 48 cm Rozměry zkráceného nánožníku (délka x šířka): 79 x 41 cm Hmotnost výrobku: 1 kg Materiál a péče: Materiál potahu: 100 % polyester Pokyny pro péči: Praní v ruce, nevhodné do sušičky, nežehlit, nečistit chemicky, sušit v odkapávací sušičce.

Produkt je výrobek značky X-lander ,distribuovaný s EAN kódem 5907651638741.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

X-lander Footmuff X-Warm 110 g/m Green Sunset a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce X-lander a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku X-lander najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

X-lander Footmuff X-Warm 110 g/m Green Sunset
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1082,- Kč