Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Welliebellies ® hřejivý plyšák ovečka

Welliebellies ® hřejivý plyšák ovečka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Welliebellies ® hřejivý plyšák ovečka z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Welliebellies ® hřejivý plyšák ovečka .

Detailní informace

Teplo k lásce! welliebellies ® - tak se jmenují s láskou navržené vyhřívací výrobky, které poskytují nádherné, útulné teplo po dobu až 90 minut a zároveň vyzařují příjemnou vůni evropských léčivých bylin: rozmarýnu a levandule, eukalyptu a máty peprné. welliebellies - plyšová zoo - je určena dětem: malí kamarádi aden z nejjemnějšího plyše, kteří jsou mimořádně měkcí, aby se mohli mazlit, uklidňovat a utěšovat - a také mohou ulevit od jedné nebo dvou bolestí. Po zahřátí má welliebellies tepelný plyšový beránek uklidňující účinek při bolestech bř...icha, příznacích nachlazení a chřipky a napětí. A volitelné chladicí polštářky promění welliebellies v chladné plyšáky. Chlad je vhodný na pohmožděniny, otoky, pohmožděniny a výrony, kousnutí hmyzem, záněty, bolesti zubů a hlavy. Snadné použití 1. v mikrovlnné troubě: 60 nebo 30 sekund při výkonu 750 W. 2. v troubě: 6 nebo 5 minut při 100 °C. 1. v mikrovlnné troubě: 6 nebo 5 minut při 100 °C. Tito spoluhráči aden odpustí všechno. Báječné na mazlení - ale jsou také skvělé na dovádění welliebellies . Jsou tak dobře vyrobené, že to snadno vydrží! Podrobnosti o produktu: Design : Jehněčí maso Rozměry: 28 x 6 x 32 cm Všechny použité materiály jsou zdravotně nezávadné Vysoká kvalita zpracování Pro zahřátí, ochlazení a mazlení Uklidňuje při bolestech žaludku, příznacích nachlazení a chřipky a při napětí. Lze použít na pohmožděniny, otoky, pohmožděniny a výrony. Pomáhá také při štípnutí hmyzem, zánětech, bolestech zubů a hlavy.

Produkt je výrobek značky Welliebellies® ,distribuovaný s EAN kódem 4260418740004.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

388,- Kč
Detail
510,- Kč
Detail
510,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Welliebellies ® hřejivý plyšák ovečka a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Welliebellies® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Welliebellies® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Welliebellies ® hřejivý plyšák ovečka
Právě si prohlížíte...

510,- Kč