Vývěva / tlaková pumpa - manometr - 30 L/min - bezolejový - 7% sleva

-7%
Vývěva / tlaková pumpa - manometr - 30 L/min - bezolejový
8 699 9 399 1415
8 699,- Kč

Původní cena: 9 399,- Kč


Hodnocení:


Vývěva / tlaková pumpa - manometr - 30 L/min - bezolejový z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Vývěva / tlaková pumpa - manometr - 30 L/min - bezolejový .

Zlevněné zboží

S bezolejovou vakuovou pumpou z průmyslových dodávek Steinberg Systems získáte kompaktní a výkonné zařízení. Díky dvěma pracovním režimům můžete snadno přepínat mezi pozitivním a negativním tlakem. Flexibilní čerpadlo vám tak usnadní každodenní práci v různých oblastech, například v laboratořích pro testování potravin, léčiv, nápojů a pitné vody, při stanovení nerozpuštěných látek nebo při předúpravě vzorků. . Na rozdíl od mnoha jiných čerpadel, která vyžadují výměnu oleje po použití, tento model používá výkonné malé membránové čerpadlo. Elektr...ická vývěva tak zároveň zaručuje čisté prostředí bez znečištění systému. Mit einer Leistung von sparsamen 50 W erzeugt die Vakuumpumpe ein Ansaugvolumen von 30 l/min und arbeitet kontinuierlich über lange Zeiträume auf einem Niveau von 85 000 Pa. Malá vývěva boduje svými kompaktními rozměry, díky nimž je ideální pro mobilní použití a které umožňují její prostorově úsporné uložení po použití. Vakuová pumpa je zároveň elektricky intuitivně ovladatelná: Stačí ji připojit k elektrické síti, připojit ke gumové hadici a zapnout. Aktuální tlak můžete na první pohled zjistit pomocí snadno čitelného manometru. Díky ochraně proti přetížení, přehřátí a zkratu a robustní a odolné konstrukci pracuje vývěva pro laboratoře spolehlivě po mnoho let.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859180872.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vývěva / tlaková pumpa - manometr - 30 L/min - bezolejový a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vývěva / tlaková pumpa - manometr - 30 L/min - bezolejový
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

8699,- Kč