Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VÝPRODEJ VZORKU - NODE LED stropní svítidlo v černé barvě v moderním designu se zakřivenými světelnými rameny a funkcí stmívání SimplyDim 3000K - LEUC - 56% sleva

-56%
VÝPRODEJ VZORKU - NODE LED stropní svítidlo v černé barvě v moderním designu se zakřivenými světelnými rameny a funkcí stmívání SimplyDim 3000K - LEUC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


VÝPRODEJ VZORKU - NODE LED stropní svítidlo v černé barvě v moderním designu se zakřivenými světelnými rameny a funkcí stmívání SimplyDim 3000K - LEUC z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným VÝPRODEJ VZORKU - NODE LED stropní svítidlo v černé barvě v moderním designu se zakřivenými světelnými rameny a funkcí stmívání SimplyDim 3000K - LEUC .

Zlevněné zboží

LED stropní svítidlo v trendy černé barvě fascinuje svým moderním designem a zakřiveným tvarem. Díky teplé bílé barvě světla vytváří útulnou atmosféru. Energeticky úsporné svítidlo je dodáváno s trvale instalovaným LED světelným zdrojem. Je navíc vybaveno technologií Simply Dim, která umožňuje ztlumit jas svítidla pomocí stávajícího vypínače světla, bez ohledu na to, zda se jedná o přepínač, tahový spínač, kabelový spínač nebo nástěnný spínač. Simply Dim-Driver ovládá jas pomocí spínacího impulzu, takže intenzitu světla lze plynule nastavovat o...d 100% do 10%. Pokud se světlo znovu zapne za méně než 3 sekundy po vypnutí, spustí se proces stmívání. Když dosáhne nejsvětlejší (100%) nebo nejtmavší hodnoty (10%), zůstane na tomto nastavení asi 2 sekundy, aby se znovu zahájil proces stmívání. Pokud svítidlo svítí v průběhu stmívání v požadovaném jasu, lze intenzitu světla uložit pomocí paměťové funkce vypnutím svítidla. Pokud světlo znovu zapnete, světlo se rozsvítí v uložené intenzitě a toto nastavení zůstane zachováno. Díky použité technologii LED je moderní stropní osvětlení energeticky úsporné a přesvědčí nízkou produkcí tepla a dlouhou životností.

Produkt je výrobek značky Leuchtendirekt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VÝPRODEJ VZORKU - NODE LED stropní svítidlo v černé barvě v moderním designu se zakřivenými světelnými rameny a funkcí stmívání SimplyDim 3000K - LEUC a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leuchtendirekt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leuchtendirekt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VÝPRODEJ VZORKU - NODE LED stropní svítidlo v černé barvě v moderním designu se zakřivenými světelnými rameny a funkcí stmívání SimplyDim 3000K - LEUC
Právě si prohlížíte... - 56% sleva

2590,- Kč