Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VÝPRODEJ VZORKU - NEVIS LED nástěnné a stropní svítidlo, design, elegantní 3000K - PAUL NEUHAUS - 58% sleva

-58%
VÝPRODEJ VZORKU - NEVIS LED nástěnné a stropní svítidlo, design, elegantní 3000K - PAUL NEUHAUS

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


VÝPRODEJ VZORKU - NEVIS LED nástěnné a stropní svítidlo, design, elegantní 3000K - PAUL NEUHAUS z kategorie dům a zahrada, osvětlení, svítidla, stropní svítidla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným VÝPRODEJ VZORKU - NEVIS LED nástěnné a stropní svítidlo, design, elegantní 3000K - PAUL NEUHAUS .

Zlevněné zboží

Stropní svítidlo LED přitahuje pozornost každého člověka svým ušlechtilým designem! Použitá optika zlatých listů propůjčuje světelnému zdroji čistou eleganci. Světelný bod ve formě prstence může být otočen o 350 ° a může být nastaven podle potřeby. Je vybaven pevným LED osvětlením a vytváří příjemnou atmosféru s teplou bílou barvou. Kromě toho, světlo vyzařuje příjemné, neoslňující světlo a zajišťuje zlatou listovou optikou a jejich tvarem krásnou hru světla. Lze použít jako stropní, tak i jako nástěnné svítidlo. Svítidlo je díky použité techno...logii LED mimořádně energeticky účinné a přesvědčuje nízkou teplotou a dlouhou životností. Udělejte ve svých čtyřech zdech ohromující akcent a získejte elegantní stropní svítidlo LED ve svém domě! Design a jedinečný světelný zážitek vás budou inspirovat!

Produkt je výrobek značky Paulneuhaus.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Paulneuhaus, Osvětlení Paulneuhaus, Svítidla Paulneuhaus, Stropní svítidla Paulneuhaus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VÝPRODEJ VZORKU - NEVIS LED nástěnné a stropní svítidlo, design, elegantní 3000K - PAUL NEUHAUS a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení sleva, svítidla sleva, stropní svítidla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Paulneuhaus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Paulneuhaus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VÝPRODEJ VZORKU - NEVIS LED nástěnné a stropní svítidlo, design, elegantní 3000K - PAUL NEUHAUS
Právě si prohlížíte... - 58% sleva

1690,- Kč