VÝPRODEJ VZORKU - EDGING LED stropní svítidlo hranaté v bílé s nastavitelnou teplotou barvy 2700-5000K a funkcí stmívání - LEUCHTEN DIREKT - 55% sleva

-55%
VÝPRODEJ VZORKU - EDGING LED stropní svítidlo hranaté v bílé s nastavitelnou teplotou barvy 2700-5000K a funkcí stmívání - LEUCHTEN DIREKT
3 390 7 615 267
3 390,- Kč

Původní cena: 7 615,- Kč


Hodnocení:


VÝPRODEJ VZORKU - EDGING LED stropní svítidlo hranaté v bílé s nastavitelnou teplotou barvy 2700-5000K a funkcí stmívání - LEUCHTEN DIREKT z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným VÝPRODEJ VZORKU - EDGING LED stropní svítidlo hranaté v bílé s nastavitelnou teplotou barvy 2700-5000K a funkcí stmívání - LEUCHTEN DIREKT .

Zlevněné zboží

Jednoduché a moderní: hranaté LED stropní světlo v bílé barvě. Díky svému diskrétnímu designu lze svítidlo použít mnoha způsoby a lze jej instalovat do mnoha obývacích pokojů. Díky integrované správě světla CCT máte možnost nastavit teplotu barev od teplé bílé po denní světlo pomocí dodávaného dálkového ovladače. Kromě toho můžete pomocí funkce stmívání nastavit světelný zdroj na potřebnou intenzitu světla. Funkci paměti můžete použít k uložení dříve provedených úprav pro další zapnutí. Plochý panel má navíc sériový spínač, takže můžete světlo ...ovládat také pomocí běžného vypínače. Pokud svítidlo zapnete a vypnete poprvé, svítí celé stropní osvětlení. Při druhém zapnutí a vypnutí světla se rozsvítí pouze vnější okraj panelu a při třetím zapnutí a vypnutí se rozsvítí pouze vnitřní část. Energeticky úsporné stropní svítidlo je dodáváno včetně dálkového ovládání.

Produkt je výrobek značky Leuchtendirekt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VÝPRODEJ VZORKU - EDGING LED stropní svítidlo hranaté v bílé s nastavitelnou teplotou barvy 2700-5000K a funkcí stmívání - LEUCHTEN DIREKT a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leuchtendirekt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leuchtendirekt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VÝPRODEJ VZORKU - EDGING LED stropní svítidlo hranaté v bílé s nastavitelnou teplotou barvy 2700-5000K a funkcí stmívání - LEUCHTEN DIREKT
Právě si prohlížíte... - 55% sleva

3390,- Kč