Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VÝPRODEJ VZORKU - DIPPER Stolní lampa, zelená, 1xE27, bez LED, klecové stínidlo, stmívatelné - LEUCHTEN DIREKT - 56% sleva

-56%
VÝPRODEJ VZORKU - DIPPER Stolní lampa, zelená, 1xE27, bez LED, klecové stínidlo, stmívatelné - LEUCHTEN DIREKT

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


VÝPRODEJ VZORKU - DIPPER Stolní lampa, zelená, 1xE27, bez LED, klecové stínidlo, stmívatelné - LEUCHTEN DIREKT z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným VÝPRODEJ VZORKU - DIPPER Stolní lampa, zelená, 1xE27, bez LED, klecové stínidlo, stmívatelné - LEUCHTEN DIREKT .

Zlevněné zboží

Dekorativní stolní lampa je absolutním poutačem pozornosti ve vaší domácnosti! Na základně lampy, která je pokryta smaragdově zeleným sametem, je připevněno stínidlo tvaru klece zlaté barvy. Průsvitné stínidlo vytváří obzvláště krásný světelný efekt, který vytváří atmosféru v místnosti. Lampu lze pohodlně stmívat pomocí ozdobného otočného stmívače, ale také ji zapínat a vypínat. Jako žárovku lze použít jakoukoli stmívatelnou s paticí E27.

Produkt je výrobek značky Leuchtendirekt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VÝPRODEJ VZORKU - DIPPER Stolní lampa, zelená, 1xE27, bez LED, klecové stínidlo, stmívatelné - LEUCHTEN DIREKT a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leuchtendirekt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leuchtendirekt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VÝPRODEJ VZORKU - DIPPER Stolní lampa, zelená, 1xE27, bez LED, klecové stínidlo, stmívatelné - LEUCHTEN DIREKT
Právě si prohlížíte... - 56% sleva

1090,- Kč