VÝPRODEJ VZORKU - CANVAS LED stropní svítidlo v bílé, bezrámečkové provedení s nastavitelnou barvou světla a funkcí stmívání 2700-5000K - LEUCHTEN DIR - 56% sleva

-56%
VÝPRODEJ VZORKU - CANVAS LED stropní svítidlo v bílé, bezrámečkové provedení s nastavitelnou barvou světla a funkcí stmívání 2700-5000K - LEUCHTEN DIR
1 290 2 922 1803
1 290,- Kč

Původní cena: 2 922,- Kč


Hodnocení:


VÝPRODEJ VZORKU - CANVAS LED stropní svítidlo v bílé, bezrámečkové provedení s nastavitelnou barvou světla a funkcí stmívání 2700-5000K - LEUCHTEN DIR z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným VÝPRODEJ VZORKU - CANVAS LED stropní svítidlo v bílé, bezrámečkové provedení s nastavitelnou barvou světla a funkcí stmívání 2700-5000K - LEUCHTEN DIR .

Zlevněné zboží

Bezrámečkové LED stropní světlo zaujme svým moderním designem. Díky bílému plastovému stínidlu zajišťuje energeticky úsporné svítidlo příjemné osvětlení bez oslnění. Dodává se včetně dálkového ovládání. Pomocí integrované správy světla CCT můžete flexibilně přizpůsobit teplotu barvy světla od teplé bílé po denní bílou vašim potřebám. Máte také možnost ztlumit intenzitu světla. Pomocí funkce paměti můžete uložit svá vlastní nastavení. Všechny ovládací prvky se provádějí pomocí dodávaného dálkového ovladače. Díky použité technologii LED je bílé s...tropní svítidlo energeticky úsporné a přesvědčí nízkou produkcí tepla a dlouhou životností.

Produkt je výrobek značky Leuchtendirekt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VÝPRODEJ VZORKU - CANVAS LED stropní svítidlo v bílé, bezrámečkové provedení s nastavitelnou barvou světla a funkcí stmívání 2700-5000K - LEUCHTEN DIR a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leuchtendirekt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leuchtendirekt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VÝPRODEJ VZORKU - CANVAS LED stropní svítidlo v bílé, bezrámečkové provedení s nastavitelnou barvou světla a funkcí stmívání 2700-5000K - LEUCHTEN DIR
Právě si prohlížíte... - 56% sleva

1290,- Kč