Vyhřívaný termobox - 90 L - pro nádoby GN 1/1 - s předním plněním - s ukazatelem teploty - 18% sleva

-18%
Vyhřívaný termobox - 90 L - pro nádoby GN 1/1 - s předním plněním - s ukazatelem teploty
17 990 21 990 609
17 990,- Kč

Původní cena: 21 990,- Kč


Hodnocení:


Vyhřívaný termobox - 90 L - pro nádoby GN 1/1 - s předním plněním - s ukazatelem teploty z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Vyhřívaný termobox - 90 L - pro nádoby GN 1/1 - s předním plněním - s ukazatelem teploty .

Zlevněné zboží

Dodáváte hostům teplé jídlo? Pak je termo box od společnosti Royal Catering dokonalým doplňkem. Izolovaný box je ohřívatelný a udržuje maso, pokrmy, zeleninu apod. teplé po mnoho hodin. Při plnění zůstáváte flexibilní, protože box pojme několik nádob GN 1/1 s různou hloubkou. Díky tomu je přepravní box nezbytnou součástí cateringových a párty služeb, které chtějí své zákazníky rozmazlovat čerstvými potravinami bez ztráty kvality. Vyhřívaný izolovaný box lze pohodlně otevřít zepředu. Velká křídlová dvířka vám usnadní vkládání a vykládání nádobí.... Termo přepravní nádoba má objem 90 litrů. Díky tomu můžete v jedné krabici uložit několik kontejnerů GN. Vnitřní prostor je vybaven podpěrnými lištami pro nádoby Gastronorm velikosti 1/1. V závislosti na hloubce vany můžete do boxu uložit různý počet nádob. Volitelně jej načtěte pomocí: 6 x GN 1/1 kontejnerů o hloubce 6,5 cm 4 x GN 1/1 kontejnerů o hloubce 10 cm .3 x kontejnery GN 1/1 s hloubkou 15 cm 2 x kontejnery GN 1/1 s hloubkou 20 cm . Přepravní nádoba Gastro je vybavena termostatem, který ji v krátké době zahřeje z 0-70. °C. Funkce ohřevu umožňuje podávat teplé pokrmy nepřetržitě i během dlouhých akcí. Kromě toho můžete snadno kompenzovat teplotní ztráty, například v důsledku častého otevírání krabice. Díky citlivým senzorům uvnitř a přehlednému displeji na vnější straně dvířek máte vždy přehled o teplotě uvnitř nádoby. I když přestanete termobox ohřívat, jídlo zůstane dlouho teplé. To zajišťují izolační stěny o tloušťce 65 mm. Vyhřívaný termální kontejner je optimalizován pro přepravu a skladování. To znamená, že několik krabic lze naskládat na sebe, aby se dokonale přizpůsobily a ušetřilo se místo. Při přepravě stačí odpojit síťový kabel. Na boku najdete také dvě integrovaná ergonomická madla. Pomocí nich můžete ohřívací box bez námahy zvednout a přepravit na požadované místo. Přepravu usnadňuje také nízká hmotnost krabice. Termální přepravní kontejner je vyroben z odolného a hygienického plastu a PU pěny. Materiál je velmi odolný a lze jej snadno a rychle čistit. Ušetřete čas a peníze při rozvozu chutných jídel a doplňte své cateringové a rozvážkové služby o vyhřívaný termobox od společnosti Royal Catering!

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859190192.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vyhřívaný termobox - 90 L - pro nádoby GN 1/1 - s předním plněním - s ukazatelem teploty a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vyhřívaný termobox - 90 L - pro nádoby GN 1/1 - s předním plněním - s ukazatelem teploty
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

17990,- Kč