Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vredestein Quatrac 5 205/70 R 15 96T celoroční

Vredestein Quatrac 5 205/70 R 15 96T celoroční

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vredestein Quatrac 5 205/70 R 15 96T celoroční z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pneuboss a budete spokojení s dodaným Vredestein Quatrac 5 205/70 R 15 96T celoroční .

Detailní informace

Nakupujte VREDESTEIN QUATRAC 5 205/70 R 15 96T z e-shopu Pneuboss.cz,Celoroční pneu Vredestein Quatrac 5 vám zaručí bezpečnou a komfortní jízdu bez ohledu na venkovní teploty. Asymetrický dezén kombinuje vlastnosti garantující jistotu řízení během všech ročních období. Důkazem kvality tohoto dezénu je také velmi dobré umístění v testu celoročních pneumatik velikosti 205/55 R16, kde pneu braly pěkné 4. místo v konkurenci prémiových značek.Rozdělení dezénu pneu na letní a zimní část zajišťuje optimalizované sezónní vlastnosti spolu i s větší bezp...ečností na silnici. Asymetrická prodloužená vnější drážka nabízí dokonalou přilnavost při průjezdu zatáčkou a rychlou akceleraci na ledě a sněhu. Letní část odpovídá za jízdní vlastnosti, přilnavost na suchém a mokrém povrchu a také za optimální přesnost řízení. Zimní část dezénu s pokročilou technologií lamel zajišťuje pneumatice Vredestein Quatrac 5 stabilitu a přilnavost na zasněženém a zmrzlém povrchu.Gumová směs pneu zajistí odpovídající elasticitu v širokém teplotním rozpětí. Příměs křemíku dodává konstrukci odolnost a doba používání pneumatik se prodlužuje. Rovnoměrné rozložení tlaku zajistí pozvolné a rovnoměrné opotřebení bez vlivu na jízdní vlastnosti. Celoročky jsou docela dobrým řešením pro řidiče, kteří se nechtějí zabývat sezónní výměnou pneumatik a zároveň nechcou nezodpovědně jezdit na zimních pneumatikách v létě. Pokud se však celoročně pohybujete v horách, zvolte raději čistokrevné zimní pneumatiky a letní pneu.Dezén Quatrac 5 se vyrábí pro disky s průměrem 13 až 19 palců. Nejčastěji je však hledáte ve velikostech 205/55 R16, 195/65 R15 a 225/45 R17.Vredestein je nizozemská firma vyrábějící vyšší střední třídu pneu. Nabídka Vredestein obsahuje zimní, letní i celoroční pneu výborné kvality. Produkty Vredestein jsou správnou volbou pro náročné řidiče, kteří dbají na kvalitu a bezpečnost pneumatik.Nejste si na 100 % jisti výběrem správného rozměru pneumatik? Nahlédněte do naší pneu-poradny, kde najdete, jak správně číst rozměry na pneumatikách. Zjistěte si také, jaký tlak udržovat v pneumatikách.

Produkt je výrobek značky Vredestein ,distribuovaný s EAN kódem 8714692316180.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vredestein Quatrac 5 205/70 R 15 96T celoroční a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vredestein a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vredestein najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vredestein Quatrac 5 205/70 R 15 96T celoroční
Právě si prohlížíte...

2646,- Kč