Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vonné kužele Golden India - Jasmine, 10 ks

Vonné kužele Golden India - Jasmine, 10 ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vonné kužele Golden India - Jasmine, 10 ks z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Vonné kužele Golden India - Jasmine, 10 ks .

Detailní informace

Zapalování přírodních vonných kuželů přináší tělu mnoho benefitů a provoní interiér krásnou vůní. Aroma kužely nabízejí úlevu od stresu, úzkosti a bolení hlavy. Vábná esence zrelaxuje vaše tělo a mysl a zvýší koncentraci při studiu či práci. Dále jsou vonné kužely prevencí před infekcemi a vytvoří příjemnou uklidňující atmosféru. Do omamné vůně jasmínu se zamilujete. 
Vonné kužely Golden India jsou vyrobeny z přírodních bylin, olejů a pryskyřice. Florální, bohatá a sladká vůně jasmínu stimuluje pocity optimismu, harmonie a vyvolává emoce r...adosti. Také zmírňuje napětí, úzkost a nepokoj. Darujte vonné kužely blízkým nebo sami sobě a postarejte se o jejich či vaše psychické zdraví a rovnováhu. Vonné kužely jsou také skvělým pomocníkem při meditaci a józe. 
Použití: Umístěte vonný kužel do difuzéru, zapalte ho a nechte chvíli hořet. Poté pohybem ruky oheň zhasněte a nechte kužel doutnat. Dále už si jen užívejte jedinečný efekt a blahodárné aroma. Nenechávejte hořet bez dozoru.
Obsah balení (krabičky): 10 ks
Hmotnost produktu: 30 g
Doba hoření: cca 20 min. 
Velikost: 4 cm x 1 cm
Složení: 100% přírodní
Vyrobeno: Indie 
Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Kadidlo může poškodit lakované povrchy, doporučujeme používat podložku. Pro nejlepší efekt používejte kužely v interiéru bez silného průvanu. 

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vonné kužele Golden India - Jasmine, 10 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Vonné kužele Golden India - Jasmine, 10 ks
Právě si prohlížíte...

59,- Kč