Vivaco Sada kosmetiky s arganovým olejem v dárkovém balení

Vivaco Sada kosmetiky s arganovým olejem v dárkovém balení
889 889 127
889,- Kč

Původní cena: 889,- Kč


Hodnocení:


Vivaco Sada kosmetiky s arganovým olejem v dárkovém balení z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Sada kosmetiky s arganovým olejem v dárkovém balení .

Detailní informace

Dárkové balení kosmetiky s bio arganovým olejem pro péči o pokožku těla i obličeje ve stylové papírové krabičce. Arganový olej neboli marocký poklad je jedním z nejvzácnějších olejů na světě. Přirozeně chrání pokožku, navrací ji pružnost a jemnost. Znatelně vyhlazuje drobné vrásky, má skvělé hydratační, vyživující a regenerační účinky. Lze jej použít i k regeneraci poškozených vlasů a nehtů. Je vhodný pro všechny typy pokožky a pleti. Díky svému jedinečnému složení je považován za přírodní elixír krásy a mládí. Dárkové balení obsahuje: Tuhé mýd...lo s arganovým olejem 100 g - Ručně vyráběné přírodní mýdlo s bio arganovým olejem pro jemné mytí těla i obličeje. Arganový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamíny A, E a F. Vyživuje a obnovuje elasticitu pokožky, regeneruje nehty a zabraňuje jejich třepení. Vhodný k celoročnímu používání, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film na pokožce. Sprchový olej s arganovým olejem 300 ml - Jemný sprchový olej pro šetrné mytí a ošetření pokožky. Originální receptura s bio arganovým olejem s vysokým podílem zvláčňujících a hydratačních látek blahodárně působí na suchou a unavenou pleť. Vhodný i pro mytí obličeje a vlasů. Jemná vůně nádherně provoní pokožku. Krém na ruce s arganovým olejem 300 ml - Vyživující a omlazující krém pro ošetření suché a popraskané pokožky rukou. Arganový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamíny A, E a F. Vyživuje a obnovuje elasticitu pokožky, regeneruje nehty a zabraňuje jejich třepení. Vhodný k celoročnímu používání, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film na pokožce. Tělový balzám s arganovým olejem 300 ml - Vyživující tělový balzám pro intenzivní hloubkovou péči o pokožku celého těla. Arganový olej podporuje hydrataci a zajišťuje pružnost a hedvábnou jemnost pokožky. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy E, A a F. Působí preventivně proti předčasnému stárnutí pokožky. Pleťový krém s arganovým olejem 50 ml - Vyživný pleťový krém s bio arganovým olejem pro denní i noční péči. Arganový olej podporuje buněčné okysličování a zajišťuje pružnost a hedvábnost pleti. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny E, A a F. Zpevňuje kontrury obličeje, vyhlazuje vrásky a preventivně působí proti jejich vzniku. Účinně hydratuje a zpomaluje proces stárnutí pleti. Tělové máslo s arganovým olejem 100 ml - Tělové máslo s arganovým olejem pro hydrataci a zvláčnění pokožky s vysokým regeneračním účinkem. Promašťuje a vyživuje vysušenou pokožku.

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217227.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Sada kosmetiky s arganovým olejem v dárkovém balení a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Sada kosmetiky s arganovým olejem v dárkovém balení
Právě si prohlížíte...

889,- Kč