Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s růžovou vodou

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s růžovou vodou

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vivaco Dárkové balení kosmetiky s růžovou vodou z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Dárkové balení kosmetiky s růžovou vodou .

Detailní informace

Luxusní balení hydratační péče s růžovou vodou ve velké dárkové krabici . Hydratační péče s růžovou vodou vám zajistí dlouhodobou hydrataci a výživu pokožky celého těla. Kosmetika s vysokým obsahem hydrolátu z damascénské růže, zvláčňujících rostlinných olejů a vitamínu E je určená pro každodenní osvěžení a hydrataci pleti . Snadno se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty a má příjemnou jemnou vůni. Dárkové balení obsahuje: Tělové mléko 200 ml - Mandlový olej spolu s růžovou vodou navrací pokožce pružnost, svěžest a sametovou hebkost. Dobře se ...vstřebává, nezanechává mastný film a jemně provoní vaši pokožku. Vhodné pro každodenní péči o všechny typy pokožky. Odličovací mléko 200 ml - Pleťové odličovací mléko pro všechny typy pleti včetně citlivé a zralé. Šetrně odstraňuje make-up a všechny nečistoty z pleti. Zpomaluje tvorbu vrásek, pleť výrazně vyživuje a hloubkově hydratuje. Pro maximální účinek doporučujeme kombinovat s dalšími produkty ze stejné řady. Pleťová čistící voda 200 ml - Růžová pleťová voda rozjasní, dočistí a zklidní vaši pleť. Jemné přírodní složení bez alkoholu nevysušuje pleť a udržuje její přirozenou hydrataci. Zanechá vaši pleť tonizovanou a sametově hebkou. Nahrazuje vodu z kohoutku, která je často příčinou podráždění a vysušování pleti. Pro maximální účinek doporučujeme kombinovat s dalšími produkty ze stejné řady. Zvláčňující krém 200 ml - Pro každodenní osvěžení a hydrataci pleti a pokožky. Snadno se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Má příjemnou jemnou vůni. Hydratační pleťový krém 50 ml - Lehký 24-hodinový krém s vysokým obsahem hydrolátu z damascénské růže, zvláčňujících rostlinných olejů a vitamínu E pro každodenní osvěžení a hydrataci pleti. Snadno se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Má příjemnou jemnou vůni. Dekorativní box

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217289.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s růžovou vodou a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s růžovou vodou
Právě si prohlížíte...

749,- Kč