Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem
639 639 1217
639,- Kč

Původní cena: 639,- Kč


Hodnocení:


Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem .

Detailní informace

Luxusní balení kosmetiky s mandlovým olejem pro péči o pokožku těla i obličeje ve velké dárkové krabici. Kosmetika s vysokým obsahem přírodního mandlového oleje dodá suché kůži potřebnou výživu, ochranu a hydrataci. Zpevňuje zralou pleť, hloubkově regeneruje a navrací pokožce přirozenou pružnost a hebkost. Mandlový olej nevyvolává alergické reakce a je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Výživná mandlová kosmetika má dlouhou tradici, díky její příjemné vůni a účinkům ji milují české ženy napříč všemi generacemi. Dárkové balení obsahu...je: Sprchový gel s mandlovým mlékem 300 ml - Jemný sprchový gel pro šetrné mytí a ošetření pokožky. Originální receptura s vysokým podílem zvláčňujících a hydratačních látek blahodárně působí na suchou a jemnou pleť. Vhodný i pro ošetření obličeje. Jemná vůně nádherně provoní pokožku. Tělový balzám s mandlovým olejem 300 ml - Tělový balzám s vysokým obsahem přírodního mandlového oleje a vitamínu E pro ošetření a výživu unavené a dehydrované pokožky. Intenzivně promašťuje, zjemňuje a zvláčňuje pokožku celého těla. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodný pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. Neobsahuje chemická barviva a má příjemnou vůni. Krém na ruce s mandlovým olejem 300 ml - Vyživující krém na ruce je účinnou ochranou pro suché a popraskané ruce se zvýšeným podílem mandlového oleje, glycerinu a vitaminu E. Krém zvláčňuje pokožku a navrací jí přirozenou pružnost a hebkost. Lehce se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty, příjemně voní. Pleťový denní krém s mandlovým olejem 50 ml - Výživný mandlový pleťový krém pro suchou a citlivou pleť. Pokud máte v oblibě krémy AB, budete spokojeni i s tímto pleťovým krémem. S vysokým obsahem mandlového oleje a vitamínu E pro ošetření a výživu unavené pleti. Intenzivně působí proti vráskám a podporuje proces regenerace pleti. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodný především pro každodenní péči o suchou a citlivou pleť. Pleťový noční krém s mandlovým olejem 50 ml - Pleťový krém proti předčasnému stárnutí, tvorbě mimických vrásek a ochabování pleti. Vyživující noční krém s vysokým obsahem přírodníhomandlového oleje a vitaminu Epro ošetření a výživu zralé a unavené pleti. Intenzivně působí proti vráskám a podporuje proces noční regenerace pleti. Stimuluje tvorbu nových buněk, zvyšuje hladkost povrchu pleti a chrání ji proti volným radikálům. Dekorativní box

Produkt je výrobek značky Vivaco ,distribuovaný s EAN kódem 8595635217241.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivaco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivaco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem
Právě si prohlížíte...

639,- Kč